in

ASA Bolnica bit će mjesto izvrsnosti i novih prilika

ASA Bolnica bit će mjesto izvrsnosti i novih prilika
Slatka-Tajna.Eu

Uz slogan “Izvrsnost počinje ovdje“ zvanično je počeo proces regrutacije 350 uposlenika u prvoj privatnoj Opštoj bolnici u BiH, ASA Bolnici u Sarajevu.

ASA Bolnica će pružati visokokvalitetnu medicinsku uslugu po zapadnim standardima i biti mjesto izvrsnosti u svim svojim segmetnima djelovanja. Trenutno se provode intenzivni radovi na samoj građevini, a njihov završetak očekuje se krajem sljedeće godine kada će ova bolnica otvoriti svoja vrata za sve pacijente.  

Nastala kao težnja Fondacije Hastor da osim svoje osnovne misije, podrške edukaciji mladih kroz stipendiranje njihovog školovanja kako bi svojim znanjem učestvovali u razvijanju lokalnih zajednica i vlastitih resursa, ASA Bolnica u sinergiji sa svim članicama ASA Grupacije, te bliskom saradnjom sa javnim i drugim relevatnim institucijama, bit će značajna podrška cjelokupnom zdravstvenim sistemu BiH.

Bolnica će imati 180 bolničkih kreveta na 8 spratova, 10 operacionih sala, 12 specijalističkih odjeljenja, a pacijenti će na raspolaganju imati gotovo sve medicinske usluge – od hitne pomoći, porođaja, pa sve do rutinskih, ali i složenih operativnih zahvata. Bolnica će u punom kapacitetu za pacijente biti otvorena u zadnjem kvartalu 2023. godine.

Svjesni smo da je za najbolju bolničku uslugu imperativ osigurati angažman vrhunskih medicinskih stručnjaka koji će uz profesionalan pristup, znanje i iskustvo, pacijentima pružiti kvalitetnu zdravstvenu njegu, te sa posebnom pažnjom pristupamo odabiru svih naših uposlenika. Zadovoljstvo nam je najaviti da je zvanično otvoren oglas za zapošljavanje naših budućih kolegica i kolega koji će zajedno sa nama graditi jednu potpuno novu, izvrsnu priču koja BiH donosi nove prilike”, ističe prof.dr. Rasim Jusufović, direktor projekta ASA Bolnice.

Na oglas se mogu prijaviti zdravstveni radnici sa visokom i srednjom stručnom spremom za rad na klinikama i odjelima za  ginekologiju i akušerstvo, ortopediju, pedijatriju, opštu i abdominalnu hirurgiju, urologiju, kardiohirurgiju, urgentnu medicinu, anesteziju, interne bolesti, radiologiju i bolničku sterilizaciju. Pored zdravstvenih radnika, za rad prve privatne Opšte bolnice potrebni su i radnici u nemedicinskom sektoru kao što su radnici u vešeraju, održavanju higijene, kuhar i pomoćni radnici u odsjeku za pripremu i distribuciju hrane, radnici u odsjeku za održavanje medicinske i nemedicinske opreme, vozači za hitni transport pacijenata te administrativni radnici.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Budući uposlenici u ASA Bolnici imat će priliku raditi uz vrhunske stručnjake, sarađujući sa Medicinskim univerzitetom u Beču i Općom i univerzitetskom bolnicom Beč.  Uz korištenje najsavremenije opreme, ASA Bolnica donosi potpuno drugačiije okruženje za rad i bit će mjesto izvrsnosti u kvalitetu medicinske usluge, edukacije zaposlenika i kliničkog istraživanja.

 

Više detalja o uslovima Oglasa za zapošljavanje u ASA Bolnici, pogledajte na linku: https://asabolnica.ba/posao/

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sve poštujemo, ali se nikoga ne plašimo

Sve poštujemo, ali se nikoga ne plašimo

MISICA JE ŽELJELA DA SE UDA ZA KARIĆA: ONI SU RASKINULI, A ONA IPAK OBUKLA VJENČANICU! Jovana Ljubisavljević grli “Zvezdu Granda”: Prelijep par – Senzacija

MISICA JE ŽELJELA DA SE UDA ZA KARIĆA: ONI SU RASKINULI, A ONA IPAK OBUKLA VJENČANICU! Jovana Ljubisavljević grli “Zvezdu Granda”: Prelijep par – Senzacija