in

Vlada Republike Srpske izdala nalog za kontrolu cijena osnovnih životnih namirnica

Slatka-Tajna.Eu

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izdao je nalog da se stave na raspolaganje svi raspoloživi kapaciteti Inspektorata Republike Srpske i izvrši kontrola cijena osnovnih životnih namirnica u maloprodaji i veleprodaji u Republici Srpskoj, kako bi bilo spriječeno nekontrolisano povećanje cijena ove robe.

Višković je održao sastanak sa ministricom trgovine i turizma Suzanom Gašić o trenutnoj situaciji na tržištu, na kojem je odlučeno da se preduzmu sve raspoložive aktivnosti kako bi se spriječilo nekontrolisano povećanje cijena životnih namirnica u maloprodaji i veleprodaji u Republici Srpskoj.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je i sa direktorom Inspektorata Republike Srpske Milovanom Krčom. Dogovoreno je da će javnost biti pravovremeno, transparantno i kontinuirano informisana o nalazima svih inspekcijskih kontrola po pitanju cijena životnih namirnica u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Biroa za odnose sa javnošću Vlade Republike Srpske.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Jovana Jeremić napravila skandal u programu: Dovela kćerku u emisiju uživo, pa se zbog mezimice posvađala sa gostom! – Senzacija

ZGROZILA JAVNOST: “Odvaljena” od alkohola priznala sa koliko muškaraca je opštila