in

HAOS ZBOG TAKIJA I VODITELJICE: Završio u Urgentnom, doveli mu je u emisiju, a on kao furija izletio

HAOS ZBOG TAKIJA I VODITELJICE: Završio u Urgentnom, doveli mu je u emisiju, a on kao furija izletio
Slatka-Tajna.Eu

Otac učesnice Zadruge Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, završio je u Urgentnom centru zbog stresa oko drame s Pinkovom voditeljicom.

Po izlasku iz bolnice je gostovao u emisiji u kojoj su mu pripremili iznenađenje i doveli voditeljicu Tamaru Galijano, zbog čega je on bijesno reagovao.

Voditeljica je zaključila da su Taki i Maja, odnosno otac i kćerka, zbog partnera koje su dijelili, “spavali zajedno”, zbog čega ju je on tužio. Kada je istu tu voditeljicu ugledao u emisiji “Pitam za druga”, bijesno je izletio iz studija, pa se voditelj pokajao što iznenađenje nisu drugačije izveli.

“Možda nije trebalo da uradimo ovo ovako na bum. Samo je trebalo da se dogovorimo i da najavimo i Takiju da dolaziš, ne sviđa mi se što je čovjek došao direktno iz Urgentnog i onda sada ovo. Ovo je Tamara Galijano, ona je željela da porazgovara s Takijem, jer nije mogla da ga dobije na telefon. Ona je imala jednu opasku. Ti si htjela da kažeš da su se svi izmiješali”, rekao je voditelj, a Tamara se Takiju javno izvinila zbog izjave u vezi sa Majom Kovačević.

“Ja sam novinar po struci i zalutala sam u ovu priču. To je jedan zabavni format, šarenolike su teme. Mi iznosimo subjektivno svoje mišljenje, šalimo se. Ja nisam znala ko je Maja Kovačević. Onda sam se zbunila, stavila sam sebe u prvo lice. Neću u dubiouzu da idem, ishitreno sam odreagovala. Meni su roditelji prvi zamjerili kako sam mogla to da izlupetam. Ja sam došla iz razloga da se izvinim Takiju zbog svega. Ja znam Maju, Takija sam prvi put sad upoznala. Najkomičnije je to što me svi u porodici zovu Taki, Tamara Taki. Mislim da bi mene Maja razumjela. Samo sam htjela, Taki, da vam se izvinim, žao mi je što sam tako iskomentarisala, loš je komentar, nije na mjestu i krivo mi je zbog toga. Ja znam da je danas moderno doba, sve je danas normalno. On je fantastičan otac. Čuva je otkad je bila beba, samohrani otac”, govorila je Tamara nakon drame u studiju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Nema stani! Doviđenja, prijatno! Više nemojte da me zovete”, rekao je Taki, pokupio svoje stvari i izašao iz studija, a emisija je nakratko bila prekinuta.

(Express/Mondo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Potpuno nova Corolla Cross – Business Magazine

Potpuno nova Corolla Cross – Business Magazine

Španjolski kraljevski par svečano dočekan na Pantovčaku, počeli razgovori

Španjolski kraljevski par svečano dočekan na Pantovčaku, počeli razgovori