in

Starleta hapšena zbog prostitucije sada se pohvalila novom profesijom: „Ja sam revizor“

Starleta hapšena zbog prostitucije sada se pohvalila novom profesijom: „Ja sam revizor“
Slatka-Tajna.Eu

Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, podijelila je na svom Instagram profilu video snimak kojim je obavijestila svoje pratioce da je pronašla novo zanimanje.

Naime, starleta je prije mjesec dana postala dio firme koja se bavi prodajom izvjesnih preparata.

Na video snimku koji je podijelila, vidi se Mimi kako u suknji i sakou ulazi u hotel „Hajat“ na događaj firme u kojoj je „već napredovala“. Starleta se pohvalila kako je za mjesec dana već uspjela da ostvari značajan uspjeh.

„Ja sam Milica Živanović, imam 31 godinu, dolazim iz Jagodine i revizor sam po profesiji“, rekla je Mimi u snimku.

Foto: Ig

Pojedini pratioci čestitali su joj zaposlenje, dok su se drugi zabrinuli da neće više viđati starletu u rijalitiju i uživati u njenim biserima.

Podsjetimo, Živanovićeva je 2014. godine uhapšena u akciji Odjeljenja za javni red i mir beogradske policije. S njom je tada privedeno još sedam djevojaka, koje se takođe sumnjiče za prostituciju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U martu prošle godine ona je s Tijanom Maksimović, poznatijom kao Tijana Ajfon, privedena. Obadvije su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Veljka Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala šta se dogodilo.

„Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo. Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cijele situacije, ali rekli su mi da ne smijem da pričam o tome. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali vidjećemo“, rekla je ona tada, a ovako je govorila o prostituciji:

„Postoji prostitucija uopšteno i na estradi, među poznatim ljudima, a postoji i uopšteno prostitucija. Pa ima, mislim naravno, nepristojnih ponuda, da. Što se tiče i od žena i od muškaraca. Svaka imalo lijepa djevojka je imala neku nepristojnu ponudu. U pitanju su i žene i muškarci, i stariji i mladi, nema pravila što se tiče tih stvari. Ja nikada nisam uzela novac za tako te neke stvari. Prije bi me dečko prebio nego da idem malo lijevo – desno. Uglavnom to rade neobrazovane, djevojke koje su iz provincije, na fakultetu, koje manje imaju para“.

(express/novars)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Vrhunski nastup plesnog kluba Erugo-D u Sarajevu / Bljesak.info

Vrhunski nastup plesnog kluba Erugo-D u Sarajevu / Bljesak.info

Zakletva ‘sa figama’ Predsjedništva BiH

Zakletva ‘sa figama’ Predsjedništva BiH