in

NE DA ODJEĆU UGROŽENIMA! Aleksandra Subotić na meti napada: “Dosta sam ja hranila i oblačila druge”

Slatka-Tajna.Eu

Aleksandra je prije tri dana otvorila novi Instagram nalog na kom je izložila 15-ak haljina, jakni, trenerki i pari obuće, pri čemu se, u zavisnosti od komada, cijene kreću od nekoliko desetina do nekoliko stotina eura, a kako ih je u rekordnom roku rasprodala da se zaključiti da je za kratko vrijeme zaradila par hiljada eura.

Subotićka je obavijestila pratioce da su svi artikli spakovani i spremni za slanje, kao i da je pripremila još mnogo toga za prodaju, ali se ubrzo našla na meti kritika onih koji su joj zamjerili što, poput velikog broja javnih ličnosti, ne pokloni odjeću u humanitarne svrhe.

-Stvari poklanjam kada i kome ja to želim i kome vjerujem da će znati to da cijeni. Do sada sam svima sve davala, hranila, izvodila, plaćala, ali ne želim više i imam pravo, što ne znači da neću poklanjati. Hoću, ali kada ja to osjetim – objasnila je jutjuberka.

Sa druge strane, Aleksandri su zamjerili i to što po nepristupačnim cijenama prodaje odjeću koju je dobila na poklon u svrhu marketinga.

-Ja je nisam kupila, ali je nisam ni dobila na poklon. Svaku stvar koju sam dobila u kompenzaciju, ja sam morala i da “odradim”, da je slikam i da joj se posvetim. Tako da ko ne cijeni sebe, ne cijene ga ni drugi. Sve što imam je zahvaljujući meni i mom radu. Ja to poštujem, tako da je cijena u skladu sa tim – obrazložila je ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Podsjetimo, nekadašnja zadrugarka je prije nekoliko dana donijela odluku da, poput nekadašnje košarkašice Milice Dabović, rasproda staru garderobu kako bi dobijeni novac uložila u novu.

-Zdravo, ljudi, ležim dok mi sin spava i razmišljam o nečemu. Imam ormane prepune stvari i ne znam šta ću sa njima. Ja stalno želim da kupujem nešto novo, a imam toliko stvari koje su manje-više nenošene. Razmišljam da napravim stranicu na Instagramu gdje bih mogla da prodajem te stare stvari, ako možemo tako da ih nazovemo. Ja uglavnom stvari ponesem, slikam se u njima i odbacim ih. Kako vam se sviđa ova ideja i da li vam zvuči zanimljivo? – poručila je Aleksandra tada putem Instagrama.

(Express/Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Guardiola se obratio na suđenju Mendyju, svjedočila i gospođa koja tvrdi da ju je “uzbuđivao”

Kamere uhvatile Mbappeovu bestidnu gestu u tunelu / Bljesak.info