in

Širila sam noge stalno, davala… Milica Dabović frapirala sve šok priznanjem, ovo su svi detalji njenog intimnog života! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Milica Dabović je iznijela neke detalje iz svog života koje do sada nismo znali, a tom prilikom je otkrila i gdje je pravila greške u prošlosti, kada su u pitanju muško – ženski odnosi.

– Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, voljela, davala i sve na sve što postoji, i onu su od mene bukvalno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac. Znači ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam željela sve, da to sija, da je to jedna bajka, i moj princ koga sam ja našla, i moj prethodni partner, i otac mog djeteta, ali u tome nisam uspjela. Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim jer iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dvije ruke i dvije noge a igrao si samo košarku i napravio ti pakao od života drugačije sada razmišljaš, tako da da li bih sada isto ja to radila, ne bih. Da li sam ja danas takva? Nisam – rekla je Milica Dabović u emisiji Magazin In.

Milica takođe misli da ako se muškarcu ne udovolji u braku da će onda on naći drugu.

– A imaš i to, ako im ne daš prvi put on će otići i i naći će drugu. Naći će nekog gdje će da se isprazni – dodala je Dabovićeva.

Podsjetimo, bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je odlučila da otvori popularnu društvenu mrežu “OnlyFans” na kojoj djevojke i muškarci prodaju svoje intimne fotografije i snimke.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PORIJEKLO I BOGASTVO GA UČINILO PRINCEM, ALI NE I SRETNIKOM: Razveo se od četiri žene, spava samo 5 sati, a novac troši kao da sutra ne postoji

Da li je suza u oku večeras nagovijestila kraj?