in

Novi dresovi za FK Slaven iz Novog Grada

Slatka-Tajna.Eu

Fudbalski klub Slaven iz Dobrljina kod Novog Grada uskoro će proslaviti vijek postojanja, a tokom duge tradicije nanizali su brojne uspjehe.

Klub je osnovan 1926. godine, a u klupskoj istoriji posebno je značajna 1935. godina kada je, upravo na njihovom stadionu, odigrana prva noćna utakmica u bivšoj Kraljevini Jugoslaviji. 

Danas se mogu pohvaliti kvalitetnim igračima u tri selekcije, ali i novim dresovima koje im je poklonila kompanija Mozzart.  

“Zahvaljujem se kompaniji Mozzart koja nam je izašla u susret i donirala dvije nove garniture opreme. Na tome smo im neizmjerno zahvalni i nadamo se budućoj saradnji”, kaže Radenko Radić, predsjednik FK Slaven Dobrljin, Novi Grad.  

Klub broji 62 igrača u tri selekcije. Seniori se takmiče u Trećoj ligi- grupa Zapad gdje su trenutno 11. na tabeli. Pretpioniri i pjetlići igraju protiv svojih vršnjaka na nivou Područnog fudbalskog saveza Prijedor. 

Plan im je da u narednom periodu pojačaju nekoliko igračkih pozicija, a ambicija da opstanu u regionalnoj ligi, napredujući ka vrhu tabele, pa i da uđu u Drugu ligu RS.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Podršku na tom putu im pružaju Opština Novi Grad, kroz budžetska davanja, te prijatelji i simpatizeri ovog kluba. 

Sada za njih navijaju i u kompaniji Mozzart koja ih je podržala kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione”. 

U ovoj plemenitoj misiji, novim dresovima, do sada su usrećili brojne klubove širom naše zemlje sa jednom željom- da postanu novi šampioni.  


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Oglasila se Emina Jahović nakon terorističkog napada u Turskoj i otkrila kakvo je trenutno stanje

EU Delegation calls on BiH to ratify, implement Berlin Process agreements