in

NOĆNA MORA ILDE ŠAULIĆ SE OBISTINILA: Pjevačica progovorila o nasilju, strahuje šta će se dalje desiti!

NOĆNA MORA ILDE ŠAULIĆ SE OBISTINILA: Pjevačica progovorila o nasilju, strahuje šta će se dalje desiti!
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Ilda Šaulić progovorila je o nasilju među djecom, te da se plaši kroz kakvo odrastanje će proći njena kćerka Ema.

Pjevačica Ilda Šaulić nedavno je progovorila o temi koja u njoj budi veliki strah. Naime, kako njena kćerka Ema uskoro postaje ,,velika” djevojčica, Ilda se plaši šta je sve čeka tokom odrastanja, na kakve će situacije da nailazi, a od svega najviše strahuje nasilja, koje je sve više zastupljeno među klincima i klincezama.

Foto: Ig

Ilda ističe da će se truditi da svoju kćerku nauči da treba da se odbrani, ali ne fizički, nego verbalno, ali da je neće staviti pod stakleno zvono, a potom dodaje i da je to najveći zadatak za sve brižne roditelje.

– Tema koja nas okružuje, ne samo sad, ali i prošlih godina. Zaista se plašim svega toga, i odrastanje mog djeteta u jednom takvom okruženju. Djeca su inače agresvina, svašta čujemo i vidimo. Mogu da je informišem onoliko koliko je godinice dozvoljavaju – govori Ilda i dodaje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Čak i u parkiću kada se desi neka situacija, pa su neke mame i djeca, pa se svi brecnemo, pa me pita zašto neka mama viče. Trudiću se da je zaštitim koliko je to u mojoj moći. I nije sve med i mlijeko, ali da definitivno ima svoj stav i mišljenje i da mora da uzvrati, ne fizički, nego da zna da odgovori, da ne da na sebe. Vremena jesu takva kakva jesu i da je ovaj život dosta drugačiji od onoga kakav je moj bio. Djeci je sve dopušteno, dozvoljeno… Imam dosta strahova oko odrastanja, ja ću se truditi da je zaštitim koliko mogu, ali ne opet da je stavim pod stakleno zvono. Voljela bih da ima bezbrižno djetinjstvo, kao što sam ja imala. Želim da bude spremna na novo okruženje, da postoje djeca koja su fina, ali i ona koja znaju da budu uvrijedljiva i potpuno drugačije od onoga što mi očekujemo od djeca – objasnila je pjevačica.

(express/story)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sead Kolašinac donio veliku pobjedu Marseilleu protiv Monaca (VIDEO)

Sead Kolašinac donio veliku pobjedu Marseilleu protiv Monaca (VIDEO)

Stefano Pioli je večeras u suzama napustio San Siro

Stefano Pioli je večeras u suzama napustio San Siro