in

OLOŠU, DALA SAM PARE ZA LIJEČENJE TVOJE MAJKE: Karleuša prozvala Laću i poručila da se njegovi tekstovi neće naći na alb

OLOŠU, DALA SAM PARE ZA LIJEČENJE TVOJE MAJKE: Karleuša prozvala  Laću i poručila da se njegovi tekstovi neće naći na alb
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Jelena Karleuša zaratila je sa tekstopiscem i sinom Marine Tucaković, Milanom Radulovićem Laćom i to kada je on objavio tekst pjesama sa njenog novog albuma.

Karleuša je tada istakla da na svom “Alpha” albumu neće imati nijednu pjesmu koju je radio Laća, a sada javno objavila prepisku u kojoj se vidi da on nije ispoštovao dogovor koji su imali.

“Ovo su poruke od sinoć, Milana Radulovića Laće, sina Marine Tucaković, koje mi je uputio. On je na mom albumu koji se sprema imao DVA teksta. Jedan, na pjesmu Darka Dimitrova, objavio je IZ ČISTA MIRA sinoć na Tviteru. Uz prijetnje. Za oba teksta, ovaj “autor” je plaćen prije godinu dana, pred svjedocima. Zbog Marine Tucaković i iz sažaljenja prema njegovom duševnom stanju i bolesti zavisnosti, moji saradnici i ja, trpeli smo privatno Radulovićeve konstantne napade ludila i uvreda”, istakla je pjevačica, pa dodala:

“Šutili smo i na njegovo obmanjivanje javnosti da je on autor svih mojih tekstova na albumu. Na albumu je ukupno 16 pjesama a njegova dva teksta su ZAMJENJENA. Upozoravam kolege da se zaštite od ovakvih “Ijudi” ovjerenim ugovorima.”

“Zamolit ću te da prestaneš da pišeš gluposti na Tviteru. Ja nisam dužna da trpim tvoje narkomanske ispade. Budeš li napisao još jednu glupost, tvoji tekstovi ne idu i zamolit ću te da mi odmah vratiš pare. Iz poštovanja prema Marini tolerišem tvoje ispade, ali sada si pretjerao”, napisala je Karleuša Laći u poruci, a on odgovorio:

“Narkoman ti poništava album. Baj, srećo.”

“Sutra mi vrati pare koje sam ti dala”, napisala je Jelena, a on otkrio da ništa nije uzeo, pa joj napisao da je bolje da je k**va.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Ovo što si napisao da sam kva, kva ti je davala pare za liječenje majke, sram te bilo, ološu”, dodala je pjevačica.

Podsjetimo, iz Jeleninog tima rekli su da će kontaktirati pravne službe i riješiti ovaj slučaj na taj način.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Osramotila ga pred cijelim svijetom, a sinoć na Instagramu se ponašala kao da se ništa nije desilo

Osramotila ga pred cijelim svijetom, a sinoć na Instagramu se ponašala kao da se ništa nije desilo

RAT UŽIVO: Zelenski saopštio – ‘Ruske snage uništile su ključnu infrastrukturu u Hersonu!’

RAT UŽIVO: Zelenski saopštio – ‘Ruske snage uništile su ključnu infrastrukturu u Hersonu!’