in

“Sedam igrača nam je imalo proljev dvadeset minuta prije utakmice”

Slatka-Tajna.Eu

Iako je Široki Brijeg gubio 3:0 i 4:1, na kraju je uspio da dođe do boda, te samim tim gosti ne mogu biti nezadovoljni.

“Kao i u najavi što sam najavio prije utakmice prošle sedmice poslije utakmice domaće da je Velež kvalitetna ekipa, s dobrim igračima, pravim majstorima fudbalske igre.

Mi imamo jedan, neću reći situaciju, gdje nam je sedam igrača bilo pod proljevom 20 minuta prije utakmice. To nas ne opravdava, ali bio je taj momenat.

Loše smo ušli u utakmicu, imali individualne greške što je Velež vrhunski iskoristio, poentirao s tri dobra gola. Veležu stvarno svaka čast u prvom poluvremenu. Mi nismo bili na nivou.

Što se tiče drugog poluvremena, malo smo osvježili ekipu. Momci su pokazali karakter kao i kroz cijelo prvenstvo. Mlada smo momčad, ali imamo dobar karakter i ne predajemo se do zadnjeg.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Mislim da smo zaslužili ove golove koje smo dali, mada je Velež imao u prvom poluvremenu još dvije dobre situacije. U drugom nisu, to smo dobro anulirali i zahvaljujem Veležu na svemu, a mi idemo dalje gledat sljedeću utakmicu i pokušati se pripremiti”, rekao je Hrkać pa najavio naredno kolo kada njegov tim igra protiv Tuzla Cityja:

Nama su svake utakmice, neću reći iste. Mi se pripremamo za utakmicu tako, poštujemo svakog protivnika. Tuzla City je opet kad gledate i budžet i sve i igrače koji igraju dobra jedna ekipa, vrhunska ekipa, ali mi imamo sebe, gledamo sebe, pokušat ćemo se rekuperirati.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Imali smo danas, kako sam i rekao, problema s virozom. Nadam se da će igrači biti zdravi i da odradimo ovu polusezonu na najbolji način”.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon utakmice imao je šta da kaže i Amar Osim koji nikako ne može biti zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa ispustila pobjedu.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Detalji Sporazuma o odlasku učenika završnih razreda osnovnih škola iz BiH u Vukovar / Bljesak.info

Sanja Stanković se ofarbala u crveno, pa obukla nikad užu haljinu, grudi isplivale!