in

“ZBOG DARKA SAM IŠLA PSIHIJATRU” BARBARA BOBAK PROGOVORILA O RASKIDU: Ovo je njegovo pravo lice, sve je izgubila – Senzacija

“ZBOG DARKA SAM IŠLA PSIHIJATRU” BARBARA BOBAK PROGOVORILA O RASKIDU: Ovo je njegovo pravo lice, sve je izgubila – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Barbara Bobak progovorila je o nekim detaljima veze s Darkom Lazićem, kao i kako se osjećala nakon raskida.

Darko Lazić nakon raskida s koleginicom Barbarom Bobak stupio je u vezu sa izvjesnom Kaćom koju je predstavio javnosti, otkrio da se poznaju 13 godini, a onda sve šokirao priznanjem da je sve bivše varao s njom.

Barbara je izjavila da je “izbrisala” bivšeg dečka Darka Lazića, a sada je otkrila kako se osjećala nakon njihovog rastanka.

“Da nisam bila sa Darkom, ne bih danas sjedila u ovoj emisiji, možda bih došla za tri godine. Pomogla je meni ta priča. U vezi s njim sam bila jer mi se taj čovjek dopao, a kakva je veza bila, to je sada druga stvar. Neću da glumim lažni moral, ali dobro je što sam preko njega ušla u medije, e sada, kako sam ja to platila, to je opet samo moja stvar. Bila sam zaljubljena i voljela sam ga, ali ne želim da se nameće da sam sa Darkom bila iz koristi”, rekla je Barbara na početku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Barbara ipak priznaje da je zbog veze sa Lazićem izgubila prijatelje i da je poslije raskida morala da potraži stručnu pomoć da bi se dovela u red.

“Zbog veze sa Darkom prodali su me mnogi ljudi, ali hvala im što sam shvatila kakvi su. Ta veza je bila disfunkcionalna i nismo opstali jer za odnos nije važna samo zaljubljenost. Smetalo mi je najviše njegovo ponašanje prema meni. Na to se ne bih vraćala jer sam sve to rešila sa stručnim ljudima. Išla sam na psihoterapiju i idem i dalje. Da me sve to ne bi pojelo, posećujem terapeuta s kojim razgovaram o svemu što mi se dešava. Javni život nije lak, izašla sam iz zone komfora, ali ja se ne žalim, a na terapije idem da ne bih izgubila sebe”.

Mlada pjevačica je na duhovit način objasnila kako i zašto je počela da se bavi pevanjem.

“Studirala sam programiranje, ali me to nimalo nije interesovalo. Učila sam sa kolegama i rekla im u jednom trenutku da ja s njima kradem bogu dane i da učim ono što me ne zanima, pa da bi mi bolje bilo da odem na neku svadbu, strpam u džep 300 eura i jedem prasetinu. Bukvalno sam tako počela da pjevam. Na prvoj tezgi sam bila druga pjevačica i mislim da sam zaradila 50 eura, a bilo je i prasetine”, rekla je kroz smijeh Barbara.

Izvor:Alo

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Planovima integriteta definisati standarde za suzbijanje i borbu protiv korupcije

Planovima integriteta definisati standarde za suzbijanje i borbu protiv korupcije

EP prepoznao da možemo štititi granicu EU-a

EP prepoznao da možemo štititi granicu EU-a