in

ŠERIJATSKO VJENČANJE I MEDENI MJESEC NA MALDIVIMA UVERTIRA: Alena i Aidu Hasanović iduće godine čeka pravo veselje

ŠERIJATSKO VJENČANJE I MEDENI MJESEC NA MALDIVIMA  UVERTIRA: Alena i Aidu Hasanović iduće godine čeka pravo veselje
Slatka-Tajna.Eu

Nakon dugogodišnje veze i romantične vjeridbe, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ Alen Hasanović konačno je izgovorio sudbonosno „da“,

Šerijatsko vjenčanje sa Aidom Čako održano je u Skoplju, a mlada je za potrebe svečane ceremonije u džamiji promijenila čak četiri odjevne kombinacije.

Bijeli kombinezon i bijela haljina bile su njen izbor prije svečanog čina, dok je sudbonosno „da“ pred Bogom izgovorila u dugoj roze haljini.

Kako tradicija i nalaže, mladenci su ispoštovali sve običaje u krugu najuže porodice,dok ih veliko svadbeno veselje tek očekuje.

Nakon što su izgovorili sudbonosno „da“, mlada je obukla dugu crnu haljinu sa šljokicama, dok je mladoženja odabrao klasično crno odijelo.

Pjevač je otkrio zašto je izostalo veliko svadbeno veselje, ali i koju egzotičnu destinaciju su odabrali za medeni mjesec.

-Odlučili smo da vjenčanje bude samo u krugu porodice. Organizovali smo samo pred svadbeni koktel, a prava, velika vadba će biti u aprilu ili maju 2023. godine. Priželjkujemo nešto neobično i luksuzno rekao je Alen i dodao da je već počeo sa pripremama za veliko slavlje.

Provodimo se i više nego odlično. Vrijeme je prelijepo, a Maldive smo odabrali zato što smatramo da je savršeno mjesto za medeni mesec. Davno sam pričao kako ću kad budem našao svoju ljepšu polovinu da idem da posjetim Maldive i eto to mi se i ostvariloponosno je rekao novopečeni mladoženja.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Brčko dobija moderni aqua park

Brčko dobija moderni aqua park

PAO KAO SVIJEĆA: Marko Đedović izgubio svijest usred programa “Prvog benda Srbije”

PAO KAO SVIJEĆA: Marko Đedović izgubio svijest usred programa “Prvog benda Srbije”