in

Gina ima spot za svoj hit / Bljesak.info

Slatka-Tajna.Eu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gina je predstavila spot za pjesmu “Ne trebam riječi” koja već neko vrijeme hara hrvatskim radijskim eterom, a kuriozitet je da je u njemu prikazana topla atmosfera s dubrovačkog koncerta nje i novog pratećeg banda The GeeGee’s!

Iako je karijeru započela kao lead vokal banda Detour i svi smo se u nju zaljubili već na prvi singl, Bračanka Gina Damjanović već neko vrijeme gradi solo karijeru pop rock uspješnicama u kojima i sama autorski sudjeluje uz pomoć skladatelja i tekstopisca Marka Bratoša.

“Pepeo”, “Miris tvoje majice” i svima omiljena “himna povratka kući”  – “Mama”, gradile su put za singl “Ne trebam riječi” za koji je ovih dana predstavljen i video broj u režiji još dva Bračanina – Marijana Marinovića i Marka Gospodnetića.
 
Brački susret ispred kamere odigrao se pak na dubrovačkim Lazaretima gdje je Gina održala koncert u sklopu Bavarin street food festivala, pa je ostala zabilježena atmosfera za koju kako i pjesma kaže – ne trebamo riječi!

Foto: Franko Kelam / Koncert je održan u sklopu Bavarin street food festivala

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Ovim spotom Gina je predstavila i svoj novi prateći band zanimljiva imena The GeeGee’s sazdan od vrhunskih glazbenika među kojima se nalaze: Zvonimir Glibušić (klavijature), Dario Hleb (bas gitara), Tomislav Presečki (gitara) a kuriozitet je da Gina nije jedino žensko lice banda već su se tu našle i Bruna Matić na bubnjevima i back vokal Tena Krajačić.
 
Video priča za “Ne trebam riječi” zaista prenosi svu toplinu jednog toplog dubrovačkog koncerta te nam ne preostaje ništa drugo doli stisnuti “play” i uživati u fenomenalnim lokacijama krajnjeg hrvatskog juga i dobre koncertne atmosfere koju prenose Gina & The GeeGee’s.

Pjesma “Ne trebam riječi” dostupna je na svim digitalnim servisima.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Siloviti prodor Ukrajinaca na jugu, oslobođeno 12 okupiranih naselja u Hersonu, Ukrajina na putu prema velikoj pobjedi…

Poznato koje tri utakmice Željezničara će propustiti Santos