in

Zavirite u moderni dom Demi Lovato u Los Angelesu

Zavirite u moderni dom Demi Lovato u Los Angelesu
Slatka-Tajna.Eu

 Foto: Architecturaldigest.com

Nakon što je provela više mjeseci zatvorena tokom karantina, nagrađivana muzička i glumačka zvijezda Demi Lovato osjećala se spremnom za novi dom u Los Angelesu, koji je ispunio sva njena očekivanja. Sa šest spavaćih soba i sedam kupaonica, bazenom i kinom, ova moderna seoska kuća „Studio City“ bila je sve što je Lovato dugo priželjkivala.

– Svidjelo mi se što ima sve što mi je trebalo. Bilo je mnogo kuća koje su bile lijepe, ali nije postojala ona u kojoj bi mogla imati glam sobu, sobu za moju opremu, za studio. Također, vibra je bila stvarno prekrasna, i jednostavno sam se zaljubila u nju kad sam je vidjela – istakla je Lovato.

Osim privlačnih ukrasa, poput komada namještaja Pierrea Paulina i Michaela Ducaroya, Murrano lustera, ogledala Gustafa Westmana, interijer također sadrži i par stolica Tongue Pierrea Paulina uz svjetlucave srebrene zidove i zavjese. Interaktivna lampa u obliku oblaka oživljava cijelu sobu u kojoj Lovato najčešće uživa slušajući muziku dok gleda kako oblak mijenja boje. Kuhinja je koncipirana u tonovima lavande, a dnevni boravak je odvažniji sa stolićem za kafu od bonsai drveta i kristalnim lampama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dizajn studija nadahnut je kristalima.

– Studio je moje mjesto gdje stvaram, to je moje malo sigurno utočište i željela sam da bude udobno i zen, zabavno i kreativno u isto vrijeme – kaže Lovato.

Dvorište je priča za sebe, naročito zahvaljujući bazenu, hidromasažnoj kadi, vanjskoj kuhinji s ugrađenim roštiljem i osamljenoj terasi. Njen omiljeni detalj u dvorištu je kino platno koje se spušta, kako bi mogla gledati filmove vani kada god želi. Postoji i poseban prostor namijenjen za pse, osiguran mrežom, tako da se štenci mogu sigurno igrati vani bez prijetnje lokalnih jastrebova i kojota.

 

 

 

The post Zavirite u moderni dom Demi Lovato u Los Angelesu appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MMF projicira ekonomski rast BiH od 2,4 posto za 2022. godinu

MMF projicira ekonomski rast BiH od 2,4 posto za 2022. godinu

Jovana Jeremić samu sebe hvali: Šarmom, intelektom i u krevetu sam nen…ebiva! – Senzacija

Jovana Jeremić samu sebe hvali: Šarmom, intelektom i u krevetu sam nen…ebiva! – Senzacija