in

Zavirite u moderni dom Demi Lovato u Los Angelesu

Slatka-Tajna.Eu

 Foto: Architecturaldigest.com

Nakon što je provela više mjeseci zatvorena tokom karantina, nagrađivana muzička i glumačka zvijezda Demi Lovato osjećala se spremnom za novi dom u Los Angelesu, koji je ispunio sva njena očekivanja. Sa šest spavaćih soba i sedam kupaonica, bazenom i kinom, ova moderna seoska kuća „Studio City“ bila je sve što je Lovato dugo priželjkivala.

– Svidjelo mi se što ima sve što mi je trebalo. Bilo je mnogo kuća koje su bile lijepe, ali nije postojala ona u kojoj bi mogla imati glam sobu, sobu za moju opremu, za studio. Također, vibra je bila stvarno prekrasna, i jednostavno sam se zaljubila u nju kad sam je vidjela – istakla je Lovato.

Osim privlačnih ukrasa, poput komada namještaja Pierrea Paulina i Michaela Ducaroya, Murrano lustera, ogledala Gustafa Westmana, interijer također sadrži i par stolica Tongue Pierrea Paulina uz svjetlucave srebrene zidove i zavjese. Interaktivna lampa u obliku oblaka oživljava cijelu sobu u kojoj Lovato najčešće uživa slušajući muziku dok gleda kako oblak mijenja boje. Kuhinja je koncipirana u tonovima lavande, a dnevni boravak je odvažniji sa stolićem za kafu od bonsai drveta i kristalnim lampama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Dizajn studija nadahnut je kristalima.

– Studio je moje mjesto gdje stvaram, to je moje malo sigurno utočište i željela sam da bude udobno i zen, zabavno i kreativno u isto vrijeme – kaže Lovato.

Dvorište je priča za sebe, naročito zahvaljujući bazenu, hidromasažnoj kadi, vanjskoj kuhinji s ugrađenim roštiljem i osamljenoj terasi. Njen omiljeni detalj u dvorištu je kino platno koje se spušta, kako bi mogla gledati filmove vani kada god želi. Postoji i poseban prostor namijenjen za pse, osiguran mrežom, tako da se štenci mogu sigurno igrati vani bez prijetnje lokalnih jastrebova i kojota.

 

 

 

The post Zavirite u moderni dom Demi Lovato u Los Angelesu appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MMF projicira ekonomski rast BiH od 2,4 posto za 2022. godinu

Jovana Jeremić samu sebe hvali: Šarmom, intelektom i u krevetu sam nen…ebiva! – Senzacija