in

VAŽAN DAN ZA ALEKSANDRU MLADENOVIĆ: Prijateljstva na estradi ipak postoje

Slatka-Tajna.Eu

Dokaz da postoje prava i dugogogdišnja prijateljstva na estradi definitivno su Vanja Mijatović i Aleksandra Mladenović.

Od kada su se upoznale svoj odnos gradile su na iskrenosti i otvorenom odnosu i mada su zbog toga mnogi pomislili da će joj upravo Mladenovićka kumovati na vjenčanju desilo se iznenađenje.

Aleksandra je bila kuma, ali Vanjinom suprugu Aleksandru.

Par je jučer izgovorio sudbonosno „da“ u Antiohijskoj crkvi u Dubaiju gdje je prisustvovala Aleksandra za koju je ovo također bio specijalan dan.

-Poseban dan, kako za moje kumove tako i za mene. Ukazana mi je velika čast da budem svjedok pred Bogom njihovoj ljubavi. Zauvijek budite sretni. Voli vas vaša kuma – poručila je Aleksandra.

Od same odluke da stane na ludi kamen do svečanog čina Aleksandra Mladenović bila im je bezrezervna podrška i pomoć u svim bitnim trenucima, a posebno kada su u pitanju zahtjevi mlade oko organizacije najbitnijeg dana.

–Njoj se, u suštini, ta određena ne sviđa (smijeh). Sviđaju joj se neke druge i rekla mi je: ‘Ako odabereš tu, nemoj da kažeš da sam je ja birala’ (smijeh). Šalimo se, naravno, sviđa joj se kako to izgleda, šijem vjenčanicu, nisam uspjela da nađem nešto što mi se dopada, tako da smo i sa tim krenuli, pripreme na sve strane- ispričala je Vanja kroz smijeh pred svadbeno veselje koje je organizovala prije samo mjesec dana u jednom beogradskom restoranu.

Kao i u ljubavi, tako i u prijateljstvu ne cjvetaju ruže baš uvjek te je Aleksandra priznala da postoje trenuci i kada je kuma iznervira.

– Znate kako, ona je prije svega veoma dobar čovjek i osoba koja je puna ljubavi, jedna plemenita djevojka, ali da se ne lažemo ima ona žute minute. Ona tad poludi, ali je ja kuliram, popijem kaficu i ne slušam je- ispričala je kuma.

Podsjetimo, na crkvenom vjenčanju u Dubaiju pjevačici Vanji Mijatović kuma je bila kolegica i prijateljica Marina Radosavljević.

(Express/Grand)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KOJOJ BOLJE STOJI? Karleuša i Sofija Milošević prošetale istu haljinu od 1.100 eura

dm BiH uspješan i u 2022. godini: Najavljene investicije vrijedne 12,1 milion KM i nova radna mjesta