in

PADAJU VILICE: Kad vidite majku Ive Grgurić sve će vam biti jasno

Slatka-Tajna.Eu

Pobjednica četvrte sezone rijalitija “Zadruga” Iva Grgurić, izašla je prije izvjesnog vremena u provod sa svojom majkom Jasnom, i tom prilikom oduševile javnost nevjerovatnom sličnošću, ali isto tako i nestvarnom ljepotom.

Majka i kćerka su prosto blistale zajedno, a ono što se može zaključiti je to da obje izgledaju odlično, te da više liči da su drugarice ili sestre.

Obje su bile dotjerane od glave do pete, tako da se tada Grgurićeva ponosno oglasila i istakla koliko je ponosna na svoju majku.

– Svi su mislili da sam sinoć izašla sa sestrom. Ona je Majka četvoro djece , ulazi u 5. deceniju svog života, trči svaki dan po 8 km, kuha, pere, brine, i pritom izgleda kao avion! To je moja majka i ponosna sam na nju – istakla je Iva, a pratioci su bili oduševljeni, te su je shodno tome obasipali mnogobrojnim komplimentima i pohvalama.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Ljepotice dvije”, “Predivne”, “Kraljice dvije, biraj majku, gledaj kćerku”, “Mačketine”, “Nestvarne ljepotice”, “Nevjerovatno koliko ličite”, samo su neki od očaranih komentara.

(Express/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VJEŠTAČKO OSTRVO U OBLIKU PALME: Graditelji u Dubaiju spremni za izgradnju potpuno novih ostrva

RAT UŽIVO: Ukrajinske snage ušle u više mjesta kod Hersona, među njima i strateški važan grad