in

Produžena garancija: 5 godina ili 150.000 km

Produžena garancija: 5 godina ili 150.000 km
Slatka-Tajna.Eu
Produžena garancija: 5 godina ili 150.000 km

Od 01.10.2022. kupci uživaju pogodnost petogodišnje (5 godina) garancije za sve nove Audi modele poručene preko ovlaštene mreže, čime se kupcima omogućava još jedna godina bezbrižnosti u odnosu na dosadašnje 4 godine.

Ovu važnu dodatnu pogodnost brend Audi uvodi motivisan željom za napretkom i vjerom u svoj proizvod i kvalitet. Time Audi svojim kupcima pruža premium iskustvo kupovine, maksimalnu sigurnost te potvrdu dugogodišnjeg slogana “Vorsprung durch Technik”.

Detaljnije to znači da je Audi trgovačka mreža u Bosni i Hercegovini dosadašnje dvije godine tvorničke garancije produžila za još tri godine u kojima kupac zadržava sva prava na garanciju bez nadoplate. Audi garancija vrijedi 5 godina ili do pređenih 150.000 km, ovisno od toga šta prvo nastupi, s time da nema ograničenja kilometraže za prve dvije godine.

Da bi garancija važila u navedenom periodu, kupac je dužan da:

– se pridržava Uputstva za upotrebu vozila i Servisnog plana (servisna knjižica);

– sve popravke, kao i redovno održavanje izvodi isključivo u ovlaštenim servisima, uz unos u digitalni servisni plan;

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– sve servisne radove izvodi po dinamici datoj u Servisnom planu i da se pri tom koriste isključivo originalni rezervni dijelovi i od proizvođača odobrena sredstva u skladu sa procedurama koje propisuje proizvođač;

– obavijesti davaoca garancije, odnosno ovlaštenog trgovca o potrebi otklanjanja oštećenja, koja su pokrivena garancijom, neposredno po otkrivanju istih.

Uz brojne pogodnosti koje Audi nudi izdvaja se i činjenica da električna vozila imaju garanciju na bateriju koja traje 8 godina ili 160.000 pređenih kilometara. Zainteresirani kupci se za sve dodatne informacije mogu obratiti ovlaštenim Audi partnerima širom Bosne i Hercegovine.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Stiže 11.11.: Iskoristite ovu moćnu energiju

Stiže 11.11.: Iskoristite ovu moćnu energiju

Turistička zajednica KS promoviše turizam na World Travel Market sajmu u Londonu

Turistička zajednica KS promoviše turizam na World Travel Market sajmu u Londonu