in

RAT UŽIVO: Snimke tenkovskog okršaja iz Donjecke oblasti, ukrajinske snage u silovitom naletu….

Slatka-Tajna.Eu

[{“img”:”\/img\/vijesti\/2022\/11\/fhax_ptwiaefpu6.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2022\/11\/fhax_ptwiaefpu6.jpg”,”caption”:””,”bg”:”a0a2af”},{“img”:”\/img\/vijesti\/2022\/11\/fhbglv9xwaiktwx.jpg”,”full”:”\/img\/vijesti\/2022\/11\/fhbglv9xwaiktwx.jpg”,”caption”:””,”bg”:”221b1a”}]

07.15 Oružane snage Ukrajine u protekla 24 sata gađale su 17 područja koncentracije ljudstva i 5 kontrolnih tačaka neprijatelja. Na jugu su zrakoplovi gađali uporišta i sisteme protuzračne odbrane neprijatelja, javlja Glavni stožer vojske Ukrajine.

07.00 Snimke gubitaka agresorskih snaga stižu iz Donjecke oblasti. Ukrajinski tenk je dvaput udario ruski tenk, uništio ga je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


06.00 Ukrajina tvrdi da su Rusi iz praznih domova u Hersonu krali imovinu Ukrajinaca te u njih pozicionirali vojnike u civilu kako bi se pripremili za bitku koju i Kijev i Moskva vide kao jedan od najvažnijih okršaja rata u Ukrajini, piše Reuters.

Rusija je prije nekoliko dana naredila evakuaciju civila iz Hersona. Očekuje se da će ukrajinske snage u bližoj budućnosti pokušati zauzeti taj grad na jugu zemlje, prvi koji su Rusi zauzeli tijekom invazije koja je započela krajem veljače ove godine.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pun mi ga je k…., sada će cijela Srbija da sazna ko je on: Ana Nikolić bijesna na Rastu, pjevačica objavila rat bivšem suprugu!

UDATA I IMA PETERO DJECE: Pogledajte kako izgleda Iva Vrcić koja je otpjevala “Skloni je od moga stola”