in

OVAKO ŽIVE OD PRODAJE PILIĆA: Rodići pokazali luksuzni dom u Titelu

OVAKO ŽIVE OD PRODAJE PILIĆA: Rodići pokazali luksuzni dom u Titelu
Slatka-Tajna.Eu

Najstarija sestra Rodić, Nataša na svom Instagramu nerijetko objavljuje fotografije na kojima se vidi kako uživa u luksuzu, a sada je zbog toga naišla na jedan komentar koji je privukao veliku pažnju.

Naime, Nataša trenutno boravi u Monte Karlu, te se odatle oglasila na svom Instagramu. Jedna od korisnica ove društvene mreže pitala ju je u komentaru odakle joj novac za ovakvo putovanje, na šta je ona riješila da odgovori.

-Neki ljudi gaje piliće i stoku cijeli život i uspiju da žive neki normalan život. Ali od pilića da stigne do Monte Karla i non stop u provode neke… ne bih rekla da je to od pilića – napisala je nepoznata djevojka, na šta je Rodićka reagovala:

-Bacila sam te sad u ozbiljno razmišljanje – napisala je Nataša uz emotikone smajlija.

Inače, od trenutka kada je porodica Rodić postala poznata javnosti zbog veze Bogdane Rodić sa Veljkom, znalo se da se radi o veoma imućnoj porodici iz Titela.
Oni se bave poljoprivredom i posjeduju farmu pilića, a sve tri kćerke bile su uključene u porodični biznis.

Iako su Bogdana i Bojana “napustile” porodično gnijezdo i preselile se u Beograd kod svojih partnera, često sa novim porodicama rado odlaze kod svoje porodice u Titel, gdje se okupljaju i uživaju u prirodi, ali i luksuzu doma.

Njihov dom je također opremljen najluksuznijim namještajem, a na fotografijama sestara Rodiće nerijetko sve mogla vidjeti unutrašnjonst kuće.

U kući dominiraju nežni tonovi, prljavo bijela, siva, krem, ali i zlatna.

U dnevnoj sobi nalazi se ugaona garnitura, fotelje, stakleni sto, kao i ogroman kristalni luster.

Dnevna soba povezana je sa ogromnim hodnikom, a čini se da je baš taj kutak djevojkama omiljeni, jer se tu nalazi ogromno ogledalo, te se sestre Rodić najčešće tu fotogrfaišu. Kuhinja je prostrana, u bijeloj boji, sa sivim radnim dijelom.

U trpezariji je ogroman okrugli sto, kao i stolice sa posebnim radom u zlatnoj boji, koje se savršeno uklapaju u enterijer doma. U uglu nalazi se staklena viktrina sa detaljima u zlatnoj boji.

Kuća ima dva sprata, kao i ogomno dvorište, a porodic Rodić nedavno je renovirala kuću spolja, dok je unutra sve kao i prije nekoliko godina – uređeno sa puno ukusa.

(Express/Kurir)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Selektor Australije objavio spisak za SP, na njemu igrač porijeklom iz BiH

Selektor Australije objavio spisak za SP, na njemu igrač porijeklom iz BiH

Nije dobio poziv u reprezentaciju, pa objavom na Instagramu sebi zauvijek zatvorio vrata kod Titea

Nije dobio poziv u reprezentaciju, pa objavom na Instagramu sebi zauvijek zatvorio vrata kod Titea