in

Koja reprezentacija će imati najljepšu podršku na Svjetskom prvenstvu?

Koja reprezentacija će imati najljepšu podršku na Svjetskom prvenstvu?
Slatka-Tajna.Eu
Koja reprezentacija će imati najljepšu podršku na Svjetskom prvenstvu?

Žene su često zaluđenije nogometom i od samih muškaraca. Osim djevojaka i supruga slavnih nogometaša, na tribinama često viđamo razne ljepotice, a neke od nih su zahvaljujući svojim atraktivnim izgledima na tribinama osim ostatka publike dobile i pažnju kamera svjetskih medija.

Onda danima, sedmicama, mjesecima, pa i godinama po raznim portalima čitamo o njima ili jednostavno samo gledamo njihove slike koje su uglavnom tu gdje jesu zbog toga što su atraktivne.

Svako veliko takmičenje, bez obzira da li se ono radilo o reprezentativnom ili klupskom, iznjedri neku novu seksi navijačicu. Vjerovatno se odmah sjetite Kingsley Coman i prekinutog finala Lige prvaka ili jako zgodne Larisse Riquelme koja je proslavila Paragvaj na ranijem Svjetskom prvenstvu.

Mnoge ljepotice koje ćete sada (nadamo se) vidjeti u nastavku teksta, gledat ćemo na Svjetskom prvenstvu u Kataru ili će putem Instagrama i sa nekih drugih lokacija nesebično pokazivati ljubav prema svojoj reprezentaciji.

Gisele Bundchen

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Gisele je najpoznatiji i najuspješniji svjetski model. Ona nikada nije skrivala ljubav prema nogometnoj reprezentaciji Brazila, a tokom SP-a 2018. godine viđena je u dresu slavne južnoameričke reprezentacije.

Također je prijateljica s brazilskom facom Neymarom, nakon što su se zajedno pojavili u Vogueu 2014. godine. Priča se da se 42-godišnjakinja sada razvodi od NFL zvijezde Toma Bradyja, nakon 13 godina braka.

Margot Robbie

Australska ljepotica Robbie ima 32 godine i često je na TV ekranima. Ona je inače strastvena navijačica australske reprezentacije, a često je vidimo na stadionu Craven Cottage u Londonu sa suprugom Tomom Ackerleyjem, inače poznatim producentom i velikim navijačem Fulhama.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Gigi Hadid

Gigi Hadid još jedan je supermodel koji sve češće dolazi na stadiona. 27-godišnja ljepotica uslikana je u dresu PSG-a tokom posjete Parku Prinčeva 2015. godine.

Godinu dana kasnije, primijećena je u dresu Bradford Cityja – momčadi koju podržava njen bivši Zayn Malik.

Ali uvijek će biti odana timu SAD-a, a posebno prati žensku reprezentaciju koja je među najjačima na svijetu i sve je popularnija, kao što je i ženski nogomet sve primjećeniji.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Natalija Nemčinova

Natalija je prozvana najzgodnijom navijačicom Svjetskog prvenstva u Rusiji. Bila je omiljeno lice TV kamera tokom tog turnira 2018. godine.

Često je bila oskudno odjevena, a 33.godišnja porno glumica smatrala se amajlijom Rusiji, mada ni njeno prisustvo nije pomoglo da se izbjegne poraz od Hrvatske…

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Anna Lewandowski

Supruga Roberta Lewandowskog rijetko propušta utakmicu kada njen suprug igra za Poljsku, mada često odlazi na utakmice kada je on igrao u Bayernu ili sada u Barceloni.

Anna (34) je bivša prvakinja u karateu u Poljskoj, osobna trenerica i nutricionistica. Njoj se pripisuje da je pomogla Barceloninom asu da poboljša svoju kondiciju tako što je osmislila strogu dijetu za napadača.

Očekujte da ćete je vidjeti u poznatoj poljskoj opremi tokom Svjetskog prvenstva u Kataru, gdje će Lewa kao jedan od najboljih napadača predvoditi svoj nacionalni tim.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Emma Louise Jones

Za Emmu Louise Jones do sada ste vjerovatno svi već čuli sve. Ova prsata ljepotica radila je za Leeds United TV od 2017. godine, a sa Jermaineom Jenasom, bivšim nogometašem, sada radi na MOTDxu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vjeruje se da će i ona biti dio velike nogometne predstave u Kataru, ali tamo će za razliku od mnogih ljepotica ići poslovno.

Agustina Gandolfa

Manekenka Gandolfo djevojka je argentinskog napadača Lautara Martineza.

Plavokosu bombu sa zvijezdom Intera upoznala je niko drugi do Wanda Nara, bivša supruga Maura Icardija.

Od tada je razvila vlastiti brend kao stručnjakinja za fitness i zdrav način života. A sada vodi vlastiti restoran u Milanu koji se zove Coraje.

U Kataru bi trebala da bude na tribinama u svim mečevima koje bude igrala Argentina, koja se s Messijem smatra jednim od favorita za zlato.

Claudia Guarjardo

Najbolja meksička TV voditeljica, Guarjardo, jednom je izazvala pomutnju kada je uživo u eteru otkrila novu tetovažu tokom snimanja popularne nogometne emisije Las Noches del Futbol.

Tinta je bila na nevjerovatno intimnom mjestu, na kojem je morala skinuti svoje kratke hlače kako bi kamere imale pogled – ostavljajući svoje suvoditelje u šoku, kao i gledatelje.

Danas je zanosna brineta popularna na društvenim mrežama – gdje ima gotovo 800.000 pratitelja.

Još bolje, velika je navijačica meksičke nogometne reprezentacije – svoju ljubav dijeli sa svojim fanovima na internetu.

Sara Gundogan

27-godišnja Sara udana je za Ilkaya Gundogana, reprezentativca Njemačke. Njih dvoje vjenčali su se još u maju. Ona s Ilkayom jasno živi uz Manchesteru, često je na Etihadu, ali i na tribinama stadiona na kojima igra Njemačka.

Iako joj dresovi Njemačke i Cityja lijepo stoje, dah oduzimaju fotografije na kojima je u bikiniju.


Ivana Knoll

Ivana Knoll je stekla veliku popularnost kada su naši susjedi nastupali na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Na Instagramu često objavljuje “hot” fotografije, ali i svako malo pokaže svoju ljubav prema domovini. Često je u bojama hrvatske zastave.

Ivana je bivša finalistica Miss Hrvatske 2016. godine, omiljena je na Tiktoku, a jednom je izazvala pomutnju među fanovima objavivši viudeo na kojem twerka.

Ode li u Katar, sigurno će ponovo ukrasti pažnju i o njoj ćemo sigurno imati šta da pročitamo ili pak, još bolje, imaćemo šta da gledamo.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dnevnik: Formira se vlast u Zenici

Dnevnik: Formira se vlast u Zenici

Genijalan trik za peglanje koji štedi i vrijeme i struju

Genijalan trik za peglanje koji štedi i vrijeme i struju