in

ISPOVIJEST SORAJINE SESTRE NAKON STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE: Život joj visi o koncu, svaki dan za nju palim svijeću

Slatka-Tajna.Eu

Starleta Soraja Vučelić imala je udes u petak uveče na granici s Albanijom, a u autu su s njom bile drugarica i sestra, koja je nakon stravične nesreće ispričala da se svakodnevno moli za nju da preživi i da pali svijeće za njeno zdravlje.

Naime, Sorajina sestra iz Crne Gore, koja je striktna u tome da se ne eksponira u javnosti, otkrila je da se Vučelićeva bori za život jer ima unutrašnje krvarenje u stomaku, što joj i dalje izaziva komplikacije opasne po život.

– Soraja ima velike povrede u stomaku i zbog toga se javilo to dvovremensko krvarenje, kako se medicinski stručno izražavaju kad su te stvari u pitanju. Nekoliko unutrašnjih organa je ugruvano zajedno sa slezinom, pa se tad javlja ova pojava – rekla je sestra, koja je otkrila da su Sorajine vitalne funkcije i dalje ugrožene:

– Ja se svakog dana molim da mi ne umre, nadam se da će da izvuče živu glavu! Palim svijeće za njeno zdravlje, užasna saobraćajna nesreća je bila. Ona je najgore prošla jer je vozila, mi smo prošle bez većih povreda.

Starletina sestra koja se sa još jednom drugaricom i starletom nalazila u kolima kaže da je haos nastao kada je vozilo iza njih krenulo u preticanje, dok su kola iz suprotne trake išla prevelikom brzinom, te je došlo do sudaranja sva tri automobila.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Ne znam u kakvom su stanju ljudi koji su se nalazili u drugim automobilima. Stravičan je sudar bio, a sve zbog čovjeka koji je žurio da nas prestigne. Vidilo se da je brzo vozio, ali je i iz suprotnog smjera čovjek prebrzo išao. To su trenuci nepažnje, pogrešno procjena na brzina i eto. Ništa više nije moglo da se uradi. Mislile smo da će neko da zakoči da se sve izbjegne, ali nije bilo ni mogućnosti za to – kaže Sorajina sestra i dodaje da se starleta sada nalazi na jednoj privatnoj klinici u Hrvatskoj, gdje doktori neprestano motre na njeno stanje.

– Soraja je sada pod konstantnim nadzorom ljekara. Doktori rade sve neophodne analize da bi zaustavili sve što krvari i da bi se obavila operacija. Stomak joj je baš ugruvan, svakako je čeka dug oporavak. Nadam se da će sve da prođe kako treba. Baš sam se istraumirala i potresla. Non – stop sam na vezi s tamošnjim ljekarima, rekla sam da mi javljaju svaku promjenu njenog stanja.

(express/republikars)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U BiH nisu svi na internetu, a šta rade oni koji jesu?

“Imam 17 godina, sedmična plata 15.000 eura, dođem na trening, vidim šta Henry vozi…”