in

“ZBOG MUŠKARACA MORAJU DA RADE LANCI I KATANCI” Jami progovorila o devedesetim godinama

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Jasna Milenković Jami pojavila se sa kćerkom Leom Milenković na proslavi ,,Gorkog lista”. Jasna je istakla da je njenoj kćerki prvi put na crvenom tepihu, ali mlada Lea nije imala tremu.

Jami je otkrila i tajnu njenog uspjeha, koja trajete već decenijama unazad, a potom se i dotakla kćerkinih udvarača i kako se nosi sa njima.

– Evo me! Devedesete mi ništa nisu mogle, ne mogu ni dvijehiljadite, trajemo i trajaćemo još dugo! Bilo je i uspona i padova, ali i dalje se to dešava, ali mnogo je lijepo kada ostaneš da stojiš na nogama. Ja ne moram da izbacujem nove pjesme, dok su moji stari hitovi tu, biće sigurno novih pjesama, ali moje pjesme su ostale za vijek i vijekova, ispratila sam ne znam koliko već generacija. Mislim da sa tim moraš da se rodiš i dodatna energija, to je moja Lea.

Foto: Printscreen

U posljednje vrijeme se često pojavljujete sa kćerkom, zbog čega?

– Ona studira Međunarodnu politiku i bezbijednost, pa neka se uči polako na vrijeme. Ovo je prvi put na crvenom tepihu! Zbog udvarača moraju da rade lanci i katanci! Ona zna da se čuva, bitno je da je dobra, da je pametna.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Ima sve svoje negativne i pozitivne strane, za sada su svi pozitivni!

(express/republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Filipović i Medved o kupnji udjela u Fortenova grupi

NUNI OMEGLE NAJSMJESNIJI NAJBOLJI MOMENTI