in

Saša Popović izgubio sve zbog jedne žene: Živio sam kao sirotinja u garsonjeri od 17 kvadrata

Saša Popović izgubio sve zbog jedne žene: Živio sam kao sirotinja u garsonjeri od 17 kvadrata
Slatka-Tajna.Eu

Saša Popović je poslije 29 godina tišine otkrio da je zbog Dafine Milanović izgubio milione maraka!

Bivši direktor “Granda” priča da je svu ušteđevinu 1993. godine ostavio u Dafiment banci, a poslije bankrota četiri godine je živio kao podstanar u garsonjeri od 17 kvadrata!

-S Lepom Brenom i “Slatkim grijehom” zaradio sam milione… Bio sam mlad, nisam razmišljao o budućnosti, trošio sam mnogo. Neko mi je rekao da uložim sve kod Dafine. To sam uradio i na kraju sam sve izgubio! – započeo je Saša ispovijest i dodao da je zbog Dafine prodao i svoj stan i dva automobila:

-Kada se raspao “Slatki grijeh”, imao sam dovoljno para da ne radim i živim kao car. Otišao sam kod Dafine čim sam shvatio da ću sve potrošiti. Kad me je vidjela, rekla mi je: “Sale, dušo moja, tebi će mama Dafina dati kamatu od 17 odsto.”

-Zbog nje sam čak prodao i stan u Novom Sadu i dva skupa auta! Sve sam stavio kod nje u banku i sljedećeg “zaradio sam” 20.000 maraka, svima sam se hvalio tim novcem…

Popović se pohvalio i Breni, koja ga je savetovala da sve pare podigne iz banke:

-Brena mi je rekla: “Sale, molim te, vadi pare odatle, sve će da propadne, imam dojavu.” Otišao sam te 1993. godine u banku, rekli su mi da imam 405.000 maraka. Uzeo sam punu kesu novca! Ali Dafirina mi je onda rekla da ostavim novac još tri mjeseca i da će mi onda isplatiti čak 700.000 maraka. Dao sam joj te pare i otišao kod Brene, koja me je izvrijeđala jer nisam uzeo svoj novac.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Poslije samo nedelju dana Dafina je pukla! Nisam nikoga mogao da dobijem na telefon.

Kada je ostao bez novca, Popović je živio kao podstanar.

-Četiri godine živio sam kao sirotinja. Jedino skupo što sam imao bila je garderoba. Imao sam 60 pari patika, mnogo odijela, živio sam u garsonjeri od 17 kvadrata, na 12 spratu na Novom Beogradu. Svi su znali da imam skupu odjeću, zato su me i opljačkali! Sjećam se tog dana, ušao sam u stan, a tamo nije bilo ničega! Sve su mi odnijeli, ostavili su mi samo pidžamu – priča Saša i dodaje da mu se Brena opet našla u muci:

“Tada su mi pomogli Brena i Boba, napravili smo “Grand” i dali su mi pare da kupim kuću na Bežanijskoj kosi. Kasnije sam im vratio pare, ali im to nikada neću zaboraviti. A što se tiče para iz Dafiment banke, tek nakon deset godina uspio sam da povratim oko 12.000 eura.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Atraktivna voditeljica saznala da ima lažni profil na Tinderu, a jedna stvar joj je baš zasmetala

Atraktivna voditeljica saznala da ima lažni profil na Tinderu, a jedna stvar joj je baš zasmetala

Odobreno 4,7 miliona KM za povećanje plata 8.727 radnika

Odobreno 4,7 miliona KM za povećanje plata 8.727 radnika