in

Dino Merlin za Novu godinu pjeva u prestižnom hotelu u Dubrovniku, aranžmani od 1.900 KM

Slatka-Tajna.Eu

Muzička zvijezda Dino Merlin za doček Nove godine pjevat će u prestižnom hotelu Rixos Premium u Dubrovniku, a cijene aranžmana za dvije osobe mogu se pronaći počevši od 975 eura (ca. 1891 KM).

Nakon što je na zvaničnoj Facebook stranici pjevača objavljeno da će goste hotela Rixos Premium u Dubrovniku uvesti u 2023. godinu različite turističke agencije objavile su ponude aranžmana za “najluđu noć u godini”.

Dok je prethodnih godina Merlin za Novu godinu uglavnom pjevao na javnim dočecima ovaj put će koncert biti rezervisan samo za goste hotela.

Zainteresovani za doček 2023. godine u hotelu Rixos morat će uplatiti minimalno dva noćenja, a cijena za dvije osobe u standardnoj sobi iznosi 975 eura (ca. 1891 KM).

Foto: Hotel Rixos Premium Dubrovnik

Od predstavljenih novogodišnjih aranžmana najviše košta tri noćenja u apartmanu s balkonom i pogledom na more – 2.987,50 eura (5.796,83 KM).

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


U opisu onoga što aranžmani uključuju pored spektakularnog koncerta Dine Merlina navodi se: smještaj za dvije osobe u odabranoj sobi s “bogatim Rixos doručkom” i polupansionskom večerom, afterparty s DJ-om, svečena novogodišnja večera od 5 slijedova.

Također, tu je i dječiji doček Nove godine, zabavno muzički program, novogodišnja lutrija, kao i novogodišnji brunch te brojne druge aktivnosti.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Rekorder po broju nastupa za Crnu Goru se oprostio od dresa sa državnim grbom

Tragične smrti dječjih glumaca: Ove mlade zvijezde otišle su prerano