in

“Bakini nokti”, savršen manikir u bojama jeseni

“Bakini nokti”, savršen manikir u bojama jeseni
Slatka-Tajna.Eu

Na pomen jeseni i modnih trendova koje ovo inspirativno godišnje doba donosi u svijet ljepote prve asocijacije su noviteti u kozmetičkoj torbici, kao i povratak uobičajenoj rutini u njezi ljepote.

Ruke i nokti pokazuju koliko brinemo o sebi i kakav nam je stil života. Uredne i njegovane ruke uvijek primijetimo, a u današnje vrijeme se puno važnosti pridaje urednim noktima – ipak je to jedna od prvih stvari koje primijetimo na ljudima, te bez obzira na godišnje doba, važno je imati lijepe i sređene nokte.

Bez obzira na to da li preferirate minimalizam ili raskoš na noktima koja će osvježiti i najjednostavniju odjevnu kombinaciju, u ovosezonskim trendovima svako može pronaći idealan manikir za sebe.

Popularni su, na primjer, mat nokti, od boja su tražene nježno roze i hromirane nijanse, a takozvani bakini nokti takođe su vrlo popularni.

Trend naziv “bakini nokti” duguje svojoj boji. Iza nje se ne krije ništa osim nalakiranih noktiju u nijansama smeđe. Dugo je smeđi lak za nokte smatran dosadnim, staromodnim i zagušljivim, bojom koju nose samo bake i starije gospođe. Ali sada je ova boja laka za nokte izgubila svoj “prašnjavi” imidž i postaje sve traženija.

Nokti u svijetlosmeđim i tamnosmeđim tonovima popularni su jer ne samo da se divno uklapaju u hladnu sezonu i mogu se nositi uz bilo koju odjeću, već i zato što izgledaju otmeno na jednostavan način, a posebno dobro izgledaju sa zlatnim nakitom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Osim klasičnih smeđih noktiju, jednako su popularni i nokti u bordocrvenoj, tamnozelenoj i kraljevskoplavoj boji. Izgledaju elegantno, moderno i odlično idu uz debele pletene džempere i kapute.

A ove jeseni veliki naglasak biće stavljen i na nail art pa je najbolje pustiti mašti na volju ili se prepustiti kreativnosti u kozmetičkom salonu. Trend različitih nijansi u kojem je svaki nokat obojen u zasebnu boju nosiće se i ove jeseni.

Takođe, na noktima se mogu oslikati lišće, cvijeće ili bilo koji drugi movit koji asocira na jesen, a postaće upravo onaj chic detalj koji će vaš manikir razlikovati od ostalih. Kako se manikir ne bi učinio predominantnim, oslikajte samo nekoliko noktiju, a ostatak lakirajte nijansom koja će se skladno kombinovati.

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

EXPRESS EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Ovako će se zvati emisija Dalile Dragojević

EXPRESS EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Ovako će se zvati emisija Dalile Dragojević

Filipović i Medved o kupnji udjela u Fortenova grupi

Filipović i Medved o kupnji udjela u Fortenova grupi