in

KOMPOZITOR OSTAVLJEN ZBOG VEZE SA SEVERINOM? Djevojka pročitala poruke koje mu je pjevačica slala

KOMPOZITOR OSTAVLJEN ZBOG VEZE SA SEVERINOM? Djevojka pročitala poruke koje mu je pjevačica slala
Slatka-Tajna.Eu

Dugo se u estradnim kuloarima šuškalo o navodnoj vezi između pjevačice Severine Vučković i njenog kompozitora Filipa Miletića, a njih dvoje su vješto izbjegavali da govore na tu temu.

Jedan od razloga je vjerovatno bila i činjenica da je pjevačica tada bila u braku s Igorom Kojićem, a Filip u vezi. No, bivša srpska snaha je sada slobodna, pa ne odustaje od svoje nekadašnje tajne veze, dok Miletić zbog njenih postupaka ima samo probleme.

Sadašnja djevojka estradnog zavodnika i kompozitora, kako piše Alo, nedavno je i sama imala priliku da se uvjeri da je njen dečko bio u šemi sa Severinom.

-Tačno tako, to htjela sam u životu. Noći stranca, da popijem tu ljepotu. Tačno tako, jer desilo to se nije i morat će da se krije, zar ne vidiš ironije? – pisalo je u poruci čiji je pošiljalac bila upravo Severina.

Filip Miletić bio je u dugoj vezi sa pjevačicom Anom Bebić, a kako su mediji u Hrvatskoj pisali prije skoro deset godina, ona ga je tada ostavila upravo zbog Severine. Još tada se spekulisalo da su njih dvoje zajedno, međutim potvrdu nikada niko nije dobio. Čini se da Ani dokaz nije trebao, pa je riješila da ode.

Hrvatska pjevačica citirala je stihove hit pjesme koju izvodi Milica Pavlović, a numera govori o zabranjenoj ljubavi za koju niko ne smije da sazna.

-Ovo kao da su stihovi pisani za nas – bio je nastavak poruke koju je prije Filipa pročitala njegova partnerica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako tvrdi izvor blizak kompozitoru, tada je nastala prava drama, a povrijeđena djevojka reijšila je da ga ostavi.

-Nekoliko sedmica nije željela da čuje za njega jer kada je pročitala poruke, shvatila je da je tačna izreka ’gdje ima dima, ima i vatre’. Filip je danima pokušavao da je odobrovolji, međutim bez uspjeha – kaže izvor, i dodaje:

-Kada se situacija smirila, Miletić je objasnio svojoj djevojci da s Vučkovićkom više nema nikakav kontakt, te da je sve između njih davna prošlost. Ona mu je navodno oprostila, ali teško da će zaboraviti način na koji je saznala za njihovu aferu.

(Express/Alo)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Leotar ubjedljiv protiv Tuzla Cityja, meč ostao u sjeni teških optužbi

Leotar ubjedljiv protiv Tuzla Cityja, meč ostao u sjeni teških optužbi

“Voćkice” mu život upropastile: Englez bi zbog klađenja mogao ostati bez poziva u Katar?

“Voćkice” mu život upropastile: Englez bi zbog klađenja mogao ostati bez poziva u Katar?