in

Drastična promjena izgleda: Pojavila se Georginina fotografije iz vremena dok je radila u butiku

Slatka-Tajna.Eu

Ronaldo i Georgina upoznali su se prije nekoliko godina dok je portugalski fudbaer još uvijek nastupao u dresu Real Madrida.

Georgina tada uopšte nije bila poznata i radila je u jednom butiku u centru Madrida, a kada je upoznala jednog od najboljih fuidbalera svih vremena njen život se promijenio iz korijena.

Ona je bila zaposlena u Gucci radnji koja se nalazi u Madridu, a jednog dana Ronaldo je došao s prijateljima u kupovinu i očito nije ni sam slutio da će upoznati ljubav svog života.

Georgina je u svom dokumentarcu koji je nedavno objavljen na Netflixu govorila o danu kada je upoznala Ronalda.

“Bio je četvrtak i skoro sam bila na kraju radnog vremena. Onda me kolegica nazvala i rekla da ostanem pola sata duže jer će doći važan klijent u radnju. Kada sam otvorila vrata tu je bio prelijep muškarac sa svojim prijateljima. Pomislila sam da je veoma zgodan, ali nekako od stida nisam imala hrabrosti da ga pogledam u oči”, rekla je Georgina i dodala.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Tek kasnije sam shvatila da je to Cristiano zbog čega sam još više bila nervozna. Nisam ni slutila da će taj susret toliko da mi promijeni život”.

No, pored toga što joj se život u potpunosti promijenio mnogi su saglasni da se to desilo i po pitanju njenog izgleda.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Georgina je napravila nekoliko korekcija kod plastičnog hirurga, ali nije nikada radila neke ogromne zahvate. Ipak, kada se pojavila fotografija iz prošlosti i to iz vremena prije Ronalda bilo je jasno da je razlika dosta velika.

Ona danas izgleda zaista fantastično i itekako vodi računa o svom izgledu. Od sponzorskih ugovora zarađuje ogroman novac, te živi luksuznim životom kojeg je prije nekoliko godina mogla samo sanjati.

Nakon svega Georgina je postala ta kojoj je svakodnevnica ići u šoping u prestižne radnje poput Guccija gdje je nekada radila.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bahata Dalila uživa kao razvedena žena: Skida se u klubu, baca pare i kiti pjevačice

Poznati Bosanci i Hercegovci okupili se u Njemačkoj: Ni Vahid Halilhodžić nije odolio ćevapima gastronoma Belmina Čostović