Categories: Estrada

STALA NA BINU POLUGOLA I SMUVALA REPERA: Seksi Crni Cerak u vezi sa Anastasijom “Spopadao sam je”

Relja Despotović, koji je javnosti poznat kao Seksi iz grupe Crni Cerak, u vezi je s koleginicom Anastasijom Ićurup, nekadašnjom takmičarkom Zvezda Granda.

Njih dvoje su svoj ljubavni odnos započeli prije mesec dana, a upoznali su se tokom ljeta. Pjevačica je imala dosta zakazanih nastupa na Crnogorskom primorju, gdje se nekoliko puta srela s reperom, koji je zajedno s kolegama iz Crnog Ceraka često imao ugovorene tezge u blizini mjesta na kojima je pjevala i Ićurupova.

Foto: Kurirtv

Anastasija i Relja prvo su počeli da se druže, a kako prenose mediji varnice između njih brzo su se upalile. Njih dvoje uživaju u vezi i odlično se slažu, a pjevačica je potvrdila ova saznanja:

“Relja i ja smo dovoljno u vezi da bismo ušli u neki emotivniji odnos. Upoznali smo se sasvim slučajno i tada su nastale obostrane simpatije. Lijepo nam je, dosta smo slični i to bi bilo to što bih rekla. Ostalo bih zadržala za sebe”, rekla je pjevačica, dok je njen partner Relja, zvani Seksi otkrio kako je izgledalo upoznavanje:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







“Upoznali smo se ljetos u Budvi i tu smo se malo dopisivali. Više sam ja nju muvao i ‘napadao’ nego ona mene. Poslije nekog vremena vidjeli smo da prijamo jedno drugom i stupili smo u vezu”.

Anastasiju je javnost zapazila tokom takmičenja u Zvezdama Granda, koje je svojom odlukom napustila zbog skandala s pojedinim članovima žirija. Ona se u jednoj emisiji posvađala sa Anom Bekutom zbog kostima koji je nosila.

(express/mond)

Redakcija

Recent Posts

Krompir u mednoj marinadi

Najzdraviji način da se krompir spremi je da ga ispečete, međutim to je i jedan…

1 sat ago

Venecija novom pristojbom za ulaz u grad ‘zaradila’ blizu milijun eura

Venecija novom pristojbom za ulaz u grad 'zaradila' blizu milijun euraFoto: Yara Nardi / ReutersNovouvedena…

1 sat ago

Denver opet posrnuo uprkos odličnom Јokiću, Minesota ostvarila i drugi brejk

Tim Minesote je ubjedljivo nadigrao Denver sa 106:80 i u drugoj utakmici na gostovanju i…

1 sat ago

RAPORT IZ WASHINGTONA: Ivica Puljić upozorava -‘Ne nasjedajte na provokacije i prekodrinsku propagandu…’

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivo_2.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ivo_2.jpg","caption":"Screenshot","bg":"b9a0a6"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ip_sb.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/ip_sb.jpg","caption":"Screenshot","bg":"333637"}] Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona, osvrno se na najnovije događaje vezane…

3 sata ago

Minesota oslabljena za drugu utakmicu sa Denverom

Minesota Timbervulvsi mogli bi da budu ozbiljno oslabljeni u drugom meču polufinalne serije Zapada protiv…

3 sata ago

Priča o tome kako je nastala kafa

​Biljke koje proizvode većinu svjetskih zaliha kafe pojavile su se prije 600.000 do milion godina…

5 sati ago