in

Lea Kiš prvi put u javnosti sa kćerkom: Blistale u večernjim haljinama

Slatka-Tajna.Eu

Njih dvije su zablistale na crvenom tepihu. Lea je ponijela ljubičastu haljinu, a Sara Mia Jokić srebrnu, koja je pokazala njenu vitku figuru.
Inače, Sara je zaštitno lice „Grand“ televizije. Ona vodi emisiju „Grand news“, a otkrila nam je kada je imala svoje početke u TV novinarstvu.

„Ovim poslom se bavim od 16. godine. Napravila sam pauzu kada sam upisala fakultet. Dok nisam diplomirala režiju, voditeljski posao sam stavila po strani. U suštini sve mi pada lako jer volim ovaj posao, jedino loš dan i loše raspoloženje ne možete da sakrijete, jer na televiziji morate da širite pozitivnu energiju“, rekla je Sara, koju su u medijima povezivali sa poznatim muškarcima, poput Marka Jarića.

„Od samog početka, nisam željela da to bude nešto zbog čega ću biti poznata u javnom svijetu, tako da ne bih to produbljivala. Da želim, mogla bih na taj način da gradim karijeru, ali mislim da to nije pravi put. Što se emotivnog statusa tiče, sobodna sam. Nadam se da će doći neko i da će to biti plus za sve ove stvari koje trenutno radim“, zaključila je Sara.

Njena majka Lea Kiš, voditeljica Nedeljnog popodneva na Grand televiziji, otkrila je koliko godina radi na televiziji i odakle crpi inspiraciju za stvaranje.

„Mislim da glavnu inspiraciju morate da tražite u borbi sa samim sobom, to je prava borba. Kad postavite neke standarde, manje-više nemate konkurenciju. Sve dok želim da radim, to mi je volja i motivacija. Radim na televiziji već 32 godine“, rekla je Lea.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zvijezda Bayerna iznenadila sve objavom na Facebooku, posebno su oduševljeni bili fanovi iz BiH

Sky aplikacija: Još jedna osoba propjevala, želi suradnju s Tužiteljstvom / Bljesak.info