in

PRVI SUSRET SANJE KUŽET I KARLEUŠE NAKON NAPUŠTANJA ZVEZDA GRANDA! Jelena se utegla, a fura pivski stomak

Slatka-Tajna.Eu

Sinoć se veliki broj poznatih ličnosti okupio na proslavi ”Hello” magazina. Među zvanicama su bile i voditeljica muzičkog takmičenja ”Zvezde Granda” Sanja Kužet i pjevačica, ali i bivša članica žirija pomenutog takmičenja Jelena Karleuša.

Njih dvije su se srele ovako javno prvi put otkad je Karleuša napustila takmičenje, a sudeći po fotografijama i zagrljaju u koji su pale jedna drugoj, obradovale su se ovom susretu. Njih dvije su neko vrijeme razgovarale, a prisutni su pored standardno, Sanjine izvajane figure i elegantnog stajlinga, primjetili i da se Jelena utegla u plavu haljinu koja je istakla njeno, ne tako izvajano tijelo, kao Sanjino.

Foto: Goran Doljančević

Jelena Kareluša pokazala neisfotošopirani stomak

Naime, na crvenom tepihu nema fotošopa i filtera, pa se može vidjeti sve ono što Karleuša pokušava da prikrije, a to je stomak, koji nije nimalo ravan kao što prikazuje na društvenim mrežama, čak naprotiv, mnogi bi rekli da samoprozvana diva fura pivski stomak. Ipak, ne sumnjamo da će stomak i zadnjica, na njenim fotografijama, biti potpuno ”upeglani”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(express/republika)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Majstore, tu curu su u krevetu imali kompletni timovi Intera i Milana”

UPFBiH: Cijena cestarine za teretna vozila treba biti još niža