in

NBA zvijezdi mizerna kazna za brutalno prebijanje supruge

NBA zvijezdi mizerna kazna za brutalno prebijanje supruge
Slatka-Tajna.Eu
NBA zvijezdi mizerna kazna za brutalno prebijanje supruge

Miles Bridges je proteklog ljeta dospio u centar pažnje svjetske javnosti nakon što je pred djecom brutalno pretukao suprugu Mychelle Johnson.

Tada još uvijek igrač Charlotte Hornetsa nanio joj je teške tjelesne povrede. Slomio joj je nos, zglob, nesretnoj ženi potrgani su ušni bubnjić i mišić u vratu te je bilo brojnih drugih podliva.

Mychelle nasilje više nije mogla da trpi. Slučaj je prijavila policiji, a Miles Bridges je odmah i uhapšen. Ipak, brzo je pušten uz kauciju od 130.000 dolara i provodio se tokom ostatka ljeta.

“Moja djeca zaslužuju bolje. Ne želim više nikom da se ponovi. Učinio je to pred djecom koja su prestravljena. Želim samo mir”, poručila je tada Mychelle.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Danas se NBA zvijezda konačno pojavila na sudu u Los Angelesu. Može se reći da je prošao jako dobro i neće otići iza rešetaka, iako mu je prijetila kazna do 12 godina.

Bridges je iskoristio opciju prihvatanja kazne bez priznanja krivice, pa će prihvatiti trogodišnju uslovnu kaznu za ono što je učinio.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Miles Bridges je trenutno slobodan igrač i pitanje je hoće li ga nakon svega neko htjeti u svojim redovima. NBA također ima mogućnost da poništi ugovor ako ga neko potpiše pozivajući se na to da narušava ugled lige.

Interesantno je svakako da je ovaj 24-godišnji košarkaš mogao proteklog ljeta potpisati zaista nevjerovatan ugovor s Hornetsima vrijedan 173 miliona dolara za pet godina.

Ipak, kako je napravio skandal u Charlotteu više nisu htjeli ni čuti za njega, pa je na kraju postao slobodan igrač uz jako male mogućnosti da će ga neko potpisati.

Miles Bridges je izabran kao 12. pik NBA drafta 2018. godine, a u četiri NBA sezone na prosjeku je od 13.4 poena. Prošle je igrao sjajno i bilježio je preko 20 poena po utakmici.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

MILICA KAŽNJENA NAKON TUČE SA MAJOM: Veliki šef donio odluku

MILICA KAŽNJENA NAKON TUČE SA MAJOM: Veliki šef donio odluku

Best of Boško – #1

Best of Boško – #1