in

ONA JE UNUKA BABE VANGE: Kraljica splavova naslijedila snažnu intuiciju

ONA JE UNUKA BABE VANGE: Kraljica splavova naslijedila snažnu intuiciju
Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica je prije izvjesnog vremena ponosno pričala o svojim potomcima i tome što joj je pokojna Baba Vanga – baka.

Kako kaže, uvijek je brinula o tome da li su sestra i ona sretne, a kada je neke stvari pričala niko joj nije vjerovao, sjeća se ona.

-Ona je mogla da predvidi kad će se desiti neke radikalne stvari, ali je mi nismo doživljavali na takav način. Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvijek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti sretne. Zapravo, mi i jesmo sretne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije vjerovao, iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici – govorila je tada Danijela Vranić.

Kako kaže, sigurna je da je od nje naslijedila snažnu intuiciju.

-Ranije sam mogla da predosjetim neke stvari. Definitivno imam jaku intuiciju, toliko da se moje drugarice često začude koliko je izražena. To mi mnogo znači u mom poslu jer uvijek znam da li će nešto biti u redu ili ne. Ipak, nisam nikad htjela preozbiljno da pričam o tome – kaže pjevačica i otkriva koliko je zapravo bila bliska s Baba Vangom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali se ne sjećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu – zaključila je tada Danijela za Stars.

(Express/Espresso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Nova uhićenja: Tko je na meti? / Bljesak.info

Nova uhićenja: Tko je na meti? / Bljesak.info

U petak povremeno kiša, ponegdje i obilnija, jako jugo

U petak povremeno kiša, ponegdje i obilnija, jako jugo