in

Do stoljetke u Mozzartovim dresovima: Nova oprema za teslićki Proleter

Slatka-Tajna.Eu

Danas se mogu pohvaliti brojnim članstvom, svim selekcijama, te Školom fudbala koja je garant da će ovaj klub nastaviti da traje. Podršku na putu ka novim uspjesima pružili su im iz kompanije Mozzart donacijom nove opreme za prvi tim.

– Zahvaljujući podršci društveno odgovornih kompanija, uspjevamo da izdržimo svaku sezonu. Sve pohvale za Mozzart povodom ove donacije, igrači su oduševljeni opremom koju smo dobili. Mi ćemo nastojati da u narednom periodu dobrom igrom opravdamo ukazano povjerenje -kaže Rade Popović, sportski direktor FK Proleter Teslić.

Kroz ovaj klub su prošle mnoge selekcije, a najveći uspjeh ostvarili su prije desetak godina kada su bili viceprvaci Prve lige Republike Srpske i igrali četvrtfinale Kupa BiH.

Ukupno broje oko 150 članova uključujući polaznike Škole fudbala. Tu vrijedno treniraju dječaci i djevojčice u svim uzrasnim kategorijama- od pretpionira i pionira, do kadeta i juniora.

No description available.

Kadeti i juniori se takmiče u svojim uzrasnim kategorijama, a najmlađi idu na turnire širom Republike Srpske i Srbije u skladu sa mogućnostima kluba i njihovih roditelja.
Seniori se takmiče u Drugoj ligi Republike Srpske- grupa Zapad.

No description available.

Prvotimci su trenutno na sredini tabele, a, s obzirom na ekonomske uslove i broj mlađih igrača, za sada im je želja samo da klub ostane stabilan. U narednom periodu, kada mlađe selekcije stasaju, ambicija im je da napreduju ponovo do Prve lige RS. Njihov klub je, kažu, toliko dugo igrao Prvu ligu Srpske, da opština Teslić zaslužuje da opet ima prvoligaša.

No description available.

Najveću podršku u radu im pruža Opština Teslić. Ranije su imali i sponzore, a danas je to, kažu, rijetkost. Zato im je podrška kompanija koje ulažu u sport, poput Mozzarta, veoma značajna, pa će s ponosom nositi njihovu opremu na utakmicama.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sloba Radanović otkrio pol djeteta – Senzacija

MJESEČNI IZNOS JE IZNENAĐENJE: Keba otišao u penziju