in

SABINA SANTL NA ONLY FANS: Moje erotske fotografije bude mušku pohotu

SABINA SANTL NA ONLY FANS: Moje erotske fotografije bude mušku pohotu
Slatka-Tajna.Eu

Jedna od onih ljepotica koja je na najbolji način iskoristila mogućnosti društvenih mreža vezano za to da se u što boljem svjetlu predstavi javnosti, zasigurno, jeste kontroverzna Youtuberica Sabina Santl iz Osjeka.

Svoje snove vezane za to da ljepotama sa kojima je obdarila majka priroda omađija mušku maštu i još pri tome dobro zarađuje ostvarila je na najbolji način. Ona se, kao modna blogerica, zahvaljujući svojim oblinama i provokativnim modnim kombinacijama, uspjela nametnuti javnosti te tako počela živjeti od onog što, uistinu, voli i zna da radi. Neki od njenih video klipova imalo je više od 22 milona pregleda.

-Svoju karijeru započela sam učešćem u najgledanijem rialiti projektu „Big brother“ na Tajlandu. Tako sam, bukvalno, preko noći, na najbolji način, postala poznata široj javnosti. Pomoglo je to da i moj modni blog počne pratiti veliki broj znatiželjnika. Više od 30 vrlo respektabilnih firmi iz cijelog svijeta ponudilo mi je svoju saradnju. Počeli su stizati značajni honorari te uistinu mogu reći da sam, sa onim što volim da radim, sebi obezbijedila pristojnu egzistenciju. Naravno, ne zadovoljavam se postignutim. Otuda svakodnevno tragam za nečim što mi popularnost ali i zaradu može povećati.

Je li „Only fans“ stranica neki od tvojih novih projekata?

-Jeste. Putem nje distribuiram svoje erotske fotografije i druge sadržaje koji na najbolji način bude mušku pohotu. Broj novih pratilaca pokazuje mi da sam pronašla zlatnu žicu koja mi pomaže da, uistinu, svoje snove ostvarujem na najbolji način. Uživam u pažnji i komplimentima svojih pratilaca. Nastojim da mi slava ne pomuti razum i da ne pobjegnem od svojih osobina koje me krase a vezane su za ljubaznost, jednostavnost… U svemu što radim imam podršku svoje porodice, prijatelja i poznanika.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako čaršija gleda na tvoje aktivnosti?

-Nema sujete, zlobe i zavisti. Imponuje mi to kada me neko prepozna na ulici i poželi sa mnom uraditi fotografiju „za uspomenu i dugo sjećanje“. Uprkos oskudnim krpicama i erotici koja plamti iz mojih fotografija i video klipova još nisam naišla na neugodnosti u javnom životu. Znam da mnogi potajno žele da se uvuku u moje srce. Međutim, u živom kontaktu, na javnim mjestima, takvi ostaju bez teksta i nemaju hrabrosti da mi kažu šta osjećaju prema meni.

Piše: E. MURAČEVIĆ

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dokaz da crna manikura ne mora biti hladna i ozbiljna

Dokaz da crna manikura ne mora biti hladna i ozbiljna

Zbog Dilette joj je slomio srce, ali niko ne može da vjeruje da ju je ostavio na takav način

Zbog Dilette joj je slomio srce, ali niko ne može da vjeruje da ju je ostavio na takav način