in

Prestani da ih prozivaš, nećeš se dobro provesti! Karleuši prijete lovci i fanovi Vuka i Bikovića: Evo šta će sad JK da preduzme! – Senzacija

Prestani da ih prozivaš, nećeš se dobro provesti! Karleuši prijete lovci i fanovi Vuka i Bikovića: Evo šta će sad JK da preduzme! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku, a prethodnu nedjelju obilježio je njen medijski sukob s Lovačkim savezom Srbije i javni apel koji je uputila svim građanima Srbije kako bi se zaustavilo, kako je ona napisala, ludačko ub.janje divljih životinja Srbije.

Pjevačica je posebno burno reagovala na saopštenje LSS, u kom su oni osudili, kako oni tvrde, Karleušinu sramnu kampanju protiv Vuka Kostića, ali i prema 85.000 lovaca u Srbiji, kada je ona na svom Instagram profilu objavila glumčevu sliku na kojoj on drži ub.jenu životinju.

Iako je svojim hrabrim stavom i riječima na svoju stranu zadobila brojne građana Srbije, kao javna ličnost s najvećim brojem pratilaca u regionu, bilo je i onih koji su joj žestoko zamjerili na njenim riječima i javnim etiketiranjem onih koji se zalažu i afirmišu lov, među kojima su i Kostić, ali i njegove kolege Miloš Biković, Branislav Tomašević, ali i Sloboda Mićalović, koja je ispod Vukove fotografije u pauzi tokom lova u komentarima ostavila emotikone sa srcima.

Kako saznajemo od izvora bliskog pjevačici, nakon njenog apela i oglašavanja na Instagramu o ovom pitanju, JK se našla na udaru pojedinih radikalnih fanova lovačkog sporta i navedenih glumaca, koji su joj putem društvenih mreža i poruka uputili uvrede i prijetnje zbog njenih stavova!

– Jelena uvijek misli srcem, a ne glavom i ne razmišlja o posljedicama onoga što napiše na Instagramu. Ona je poznata kao neko ko se godinama bori za prava životinja i jako je boli kada vidi slike lovaca sa svojim plijenom. Jelena smatra da to nije normalno i morala je da reaguje kada je vidjela Kostićevu sliku na kojoj drži ub.jenu životinju. Jasno i glasno je iznijela svoj stav o tome. Za svoje riječi dobila je ogromnu podršku, i to ne samo svojih fanova već i građana, koji se slažu da nije normalno kada se neko hvali svojim lovačkim trofejima – započinje priču naš izvor, pa otkriva gdje je nastao najveći problem.

– Kada je Lovački savez Srbije izdao svoje saopštenje, u kome su, umjesto iznošenja argumenata, najviše vrijeđali Jelenu i doveli u pitanje njen rad i karijeru koja traje preko 20 godina i kada im je ona u svom stilu odgovorila, pritom šerujući slike Vuka Kostića, Miloša Bikovića, Branislava Tomaševića, ali i Slobode Mićalović, njihove pristalice su počele otvoreno da joj prijete da prestane da ih javno proziva i da se ne petlja u ono što joj nije posao, jer se “neće dobro provesti”. Bilo je tu svakakvih ružnih riječi, vrijeđanja, zastrašivanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jelena se, naravno, na to nije obazirala, niti se uplašila. Ona čak nije htjela ni da im daje na važnosti i da na Instagramu pokaže šta su joj pisali. Sve što je imala da kaže na tu temu, rekla je u svom pismu – a to je da su oni lovačka “armija” od 85.000 ub.ca, dok ona iza sebe ima milione dobrih ljudi koji je prate i podržavaju. Njihove prijetnje ne samo da je nisu pokolebale već će se sada još više zalagati za prava životinja, a jedan od prvih koraka će joj biti da dođe do nadležnih institucija koje su zadužene za pitanje lova kako bi se ova aktivnost nekako zabranila u našoj zemlji – završava naš izvor.

Karleuša poslala ženama snažnu poruku! Jelena progovorila o nasilju, pa poručila: Kriv je samo onaj ko vas zlostavlja!

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

RAT UŽIVO: Snimke uništavanja agresorskih tenkova, ruski vojnici bježe glavom bez obzira…

RAT UŽIVO: Snimke uništavanja agresorskih tenkova, ruski vojnici bježe glavom bez obzira…

Napadač priznao zašto je nožem u šoping centru napao Marija i ostale

Napadač priznao zašto je nožem u šoping centru napao Marija i ostale