in

Oduševila je sportski svijet, a onda je prva milionska zarada od nje stvorila drugu osobu

Slatka-Tajna.Eu

Upravo je takav slučaj imala 20-godišnja teniserka Emma Raducanu.

Emma je 2021. godine osvojila US Open sa svega 19 godina i fascinirala je sportski svijet.

Mnogi su joj predviđali veliku karijeru i umjesto da se posveti tenisu da opravda veliki rezultat i epitete, Emmu su prvi milioni odveli drugim putem.

Sa 20 godina je bila među najbogatijim sportistkinjama današnjice, tačnije bila je najmlađa među deset najbogatijih sportistkinja na planeti.

Dosta je zaradila od raznih teniskih turnira, ali odlučila je da to ide još jače i bolje. Raducanu se okrenula reklamama, a nedavno je postala i zašitno lice Porschea.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Očigledno da su joj se novčanice osladile pa tako sve manje razmišlja o tenisu, a sve više o reklamama i novim zaradama.

Dosta se odrazilo i na njenu karijeru gdje je nazadovala na WTA listi i sada je 76. teniserka svijeta , iako je u jednom momentu bila u samom vrhu WTA liste. U julu ove godine bila je deseti reket svijeta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Opis nije dostupan.

Šta se za manje od pola godine promijenilo u glavi ove sjajne teniserke to samo ona zna.

Da li je to samo trenutak slabosti ili joj je ipak slava udarila u glavu vrlo rano pa se teško može nositi sa istom, odgovor ćemo teško saznati.

Navodno je Raducanu samo od reklama ove godine zaradila 20 miliona eura, a ukupna zarada od tenisa iznosi skoro četiri miliona američkih dolara.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

NAPUNILA 38 GODINA: Hana do jutra slavila rođendan, pokazala dio atmosfere s proslave iz Zagreba

Bojana Stamenov smršala 80 kg: Pjevačicu muka natjerala na dijetu, a sad u strukiranoj večernjoj haljini izgleda fantastično – Senzacija