in

Dalila Dragojević progovorila o razvodu: Možda predložim sudu da nas pomire, bila sam izgubljena

Dalila Dragojević progovorila o razvodu: Možda predložim sudu da nas pomire, bila sam izgubljena
Slatka-Tajna.Eu

Rijaliti učesnica Dalila Dragojević javno je u prethodnoj sezoni “Zadruge“ prevarila svog supruga Dejana Dragojevića, a kako i sama kaže, do razvoda će doći tek onda kada ona donese odluku.

Ona je istakla da će učiniti Dejanu da se razvod što prije desi.

– Učinit ću im da se to što prije okonča brak, tu sam da olakšam ljudima. Potrudit ću se da mu olakšam razvod, da se što pre desi. Postoji datum, kada ja odlučim. Razvod će se desiti to treba i oni da shvate, onda kada Dalila bude odlučila. Jer kada je Dalila odlučila da napusti taj brak, tada se to i desilo, isto tako, će se desiti sa razvodom, kada budem odlučila da se razvedem, razvest ću se. To tada, možda baš odlučim da predložim sudu i tužilaštvu, da nas možda pomire, možda sam bila izgubljena – rekla je Dalila i dodala da uživa da bude sama, bez partnera.

-Solo sam. Nakon šest godina, naravno da mi odgovara da bude tako.

Dejan, kao i njegova porodica, često imaju loše riječi o njegovoj bivšoj ženi Dalili, a ona ističe da je veliki pečat ostavila u toj porodici, ali i da treba da prestanu da se bave njenim životom.

-Znaš kako kažu, kad ostaviš neki pečat iza sebe, ljudi će zauvijek da te komentarišu, a vjerujem da sam ostavila veliki pečat iza sebe u toj porodici i da se oni vrlo rado mene sjete. Ne kapiram, ako sam loša, zla, pokvarena i sve ono kako su me navodili, ne znam čime sam se bavila, zašto se ne zahvale Bogu što su se riješili takve osobe i prestanu da me spominju, ne da kačite priče na društvene mreže, “zet u kući”. To je indirektno provlačenje mene, na šta bih trebala da se oglasim, jer taj zet, je bivši dečko od tvoje sadašnje djevojke. On nije samo neko ko je bio sa tvojom bivšom ženom, već i sa tvojom sadašnjom djevojkom. Kada bude riješio da urami sliku, neka shvati da je to bio pečat i njegove djevojke Aleksandre, a ne samo njegove bivše supruge – kaže Dalila, koja ironično komentariše ljubav između Dejana i njegove trenutne izabranice Aleksandre Nikolić:

-Postoji ljubav, oni nemaju fanove, podršku, da to bude ljubav zbog fanova, to je čista kristalna ljubav koja se rodila u rijalitiju, emocije pršte na sve strane.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dalila je nedavno objavila prepiske u kojima je uznemirava, njen bivši dečko Filip Car, sa kojim je prevarila Dejana Dragojevića u rijalitiju.

-Naravno da mi je lakše od kada sam objavila prepiske javno, psihopata je prestala da me zove. Rekla sam da ako se nastave pozivi, da ću otići u prvu policijsku stanicu da prijavim i to, jer uznemiravanje na svom privatnom broju, zaista ne želim, a da mijenjam broj zbog nekog tamo ne pada mi na pamet – ističe Dalila i dodaje:

-Spremna sam da prijavim, ako se nastavi, vrlo rado. Čak i to jutro kada se dešavalo, oko sedam, pola osam ujutru, Marijina sam rekla, “sad, ako bude, kada sam objavila prepiske pozvao, obući ću trenerku i idem u policijsku stanicu da prijavim“. Hvala Bogu, prispavalo mi se, ugasio mi se telefon i vidjela sam da nije bilo ništa poslije toga, bila su prozivanja na društvenim mrežama, ali nije me uznemiravao, na njegovu sreću naravno – kaže rijaliti učesnica i ističe da je Filip zove kako bi joj dao savjet u vezama sa drugim momcima.

-Ne želi da se pomiri, ali kaže da ne treba da bude zla krv među nama, da je čuo da je meni u tadašnjoj vezi nešto se loše desilo, pa da me posavjetuje i kaže kako je on mogao da to uradi, jer sam sa njim proživjela sve i svašta, ali da ne može druga osoba jer kao njih dvojica ne mogu da se porede. Rekla sam mu da nema razloga da ga interesuje bilo šta u mojoj vezi. Imam taj razgovor, čuvat ću ga, ako opet dođe do nekog uznemiravanja.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mehmedović: Serbia Open u Banja Luci nije sport već nešto puno opasnije

Mehmedović: Serbia Open u Banja Luci nije sport već nešto puno opasnije

“Preko noći” zaboravljen: Jordyn je u vezi s mladom zvijezdom koja ima ugovor od 402 miliona eura

“Preko noći” zaboravljen: Jordyn je u vezi s mladom zvijezdom koja ima ugovor od 402 miliona eura