in

Njen osmijeh je rekao sve

Slatka-Tajna.Eu

Udruženje navijača Barcelone iz Bosne i Hercegovine Barca BiH, odlučila je da počasti najbolju plivačicu Bosne i Hercegovine Lanu Pudar dresom njenog najdražeg stranog kluba.

Mlada Mostarka je na poklon od ovog udruženja dobila dres katalonskog kluba sa vremenom 2:06 kojim je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu ove godine.

Od ranije je poznato kako je Lana vatrena navijačica mostarskog Veleža na čijim utakmicama ponekada prisustvuje, no sada je jasno kako je njen najdraži strani fudbalski klub upravo Barcelona.

Osmijeh na njenom licu govorio je više od hiljadu riječi…

“Odlučili smo našoj fantastičnoj Lana Pudar dodijeliti jednu simboličnu nagradu, odnosno najnoviji dres FC Barcelone.

Lana je cijelu Bosnu i Hercegovinu, ali i sve istinske ljubitelje sporta kojim se ona bavi, učinila ponosnom kada je 17. augusta ove godine osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu, u disciplini ‘200 metara Leptir’, s konačnim vremenom 2:06.81.

Također, Lanin otac je u nekoliko navrata izjavio kako je ona velika navijačica katalonskog kluba, da gleda svaku utakmicu Blaugrane te da čak zna “šta igrači Barcelone jedu”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Nakon toga, odlučili smo nagraditi Lanu dresom Barcelone, s njenim prezimenom i ispisanim najboljim vremenom na poleđini dresa.

Našoj Lani Pudar želimo mnogo uspjeha u budućnosti, da nas još mnogo puta razveseli i usreći sa svojim izvanrednim rezultatima te da se njena ljubav prema katalonskom kluba nikada ne ugasi.

Molta Sort, Lana! Visca el Barça!”, navodi se u njihovoj objavi.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Enela Palavra i Lepu Brenu ostavila bez teksta: Prvo je ‘šokirala’ kada je zapjevala hit Tine Tarner, a onda i u teretani

3 sastojka iz kuhinje za bujniju kosu