in

Memoari princa Harija utjeruju strah kraljevskoj porodici; kralj ljut

Memoari princa Harija utjeruju strah kraljevskoj porodici; kralj ljut
Slatka-Tajna.Eu

Biograf Tom Bauer je upozorio da će knjiga princa Harija “Spare”, koja bi trebalo da se pojavi na policama za manje od tri mjeseca, biti “make or break” za Saseks.

Naime, to bi takođe moglo da utiče na titule dece Harija i Megan, Arčija (3) i Lilibet (1) za koje se kaže da su i one u vazduhu zbog memoara. Bauer je za The Sun rekao: “Ova knjiga je zaista dobra ili je negativna. Pretpostavljam da je kralj Čarls upozoren da bilo kakva odmazda neće biti lijepa.

“Sve što kralj Čarls zaista može da uradi jeste da uskrati titule svojim unucima Arčiju i Lilibet. Na kraju krajeva, pretpostavljam da bi mogao da oduzme i titule Harija i Megan, ali to je prilično drastično. Ne znam šta još može da uradi. Ako je tako loše kao što ja mislim da jeste, onda su Hari i Megan potpuno negativno nastrojeni. Najbolje što porodica može da uradi je da prekine sve veze sa njima”, rekao je ovaj biograf.

Trenutno je djeci princa Harija dozvoljeno da se nazivaju princom i princezom, ali im nije dodijeljen status NJKV. Hari i Megan su takođe zadržali svoje titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa – ali ne mogu da koriste svoje titule HRH pod uslovima Megkita.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ranije ove nedjelje izdavač “Penguin Random House” otkrio je dugo očekivane detalje knjige.

Opis knjige glasi: “Sa svojom sirovom, nepokolebljivom iskrenošću, “Spare” je znamenita publikacija puna uvida, otkrivenja, samoispitivanja i teško stečene mudrosti o vječnoj moći ljubavi nad tugom. Spare odmah vraća čitaoce na jednu od najzapaženijih slika dvadesetog vijeka: dva mlada dječaka, dva princa, koji hodaju iza majčinog kovčega dok je svijet gledao sa tugom — i užasom. Dok je Dajana, princeza od Velsa, položena na počinak, milijarde su se pitale šta prinčevi moraju da misle i osjećaju – i kako će se njihovi životi odvijati od tog trenutka nadalje. Obećanja “nepokolebljive iskrenosti” i “teško stečene mudrosti” leže u suprotnosti sa starom kraljevskom konvencijom “nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj”.

U međuvremenu, priča se da princ Vilijam jedva da je razgovarao sa svojim bratom otkako su objavljeni detalji memoara. Stručnjaci takođe tvrde da kraljevska porodica čeka da pročita knjigu. Biće objavljen 10. januara – tačno kada će i javnost moći da je kupi, prenosi B92.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mostar: Održana kreativna simulacija na Ekonomskom fakultetu / Bljesak.info

Mostar: Održana kreativna simulacija na Ekonomskom fakultetu / Bljesak.info

Ovu pjesmu je Sinan Sakić otpjevao jednom i nikada više: Razlog tjera suze na oči

Ovu pjesmu je Sinan Sakić otpjevao jednom i nikada više: Razlog tjera suze na oči