in

Ivaylo Petev na Bilinom polju: Selektor skenira nove Zmajeve

Ivaylo Petev na Bilinom polju: Selektor skenira nove Zmajeve
Slatka-Tajna.Eu
Ivaylo Petev na Bilinom polju: Selektor skenira nove Zmajeve

Iako još uvijek nije potvrđeno da je ugovor sa selektorom Petevom produžen, vrlo je jasno da bi bugarski stručnjak Zmajeve trebao voditi i u idućim kvalifikacijama.

Petev ne odmara, prati reprezentativce, a danas je odlučio lično da bude prisutan na Bilinom polju gdje Sarajevo u okviru 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekuje Igman.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Ranije se u vezu s reprezentacijom dovodio fudbaler Sarajeva Dal Varešanović, pa nije isključeno da je upravo zbog njega Petev na stadionu, no tu je svakako još zanimljivih fudbalera poput Muharema Trake ili Andreja Đokanovića.

Utakmica u Zenici je u toku, a Petev se nalazi u VIP loži stadiona Bilino polje što je zabilježio naš fotoreporter.

Inače, što se reprezentacije tiče, mnogo je upitnika iznad glave. Zakazana utakmica s Rusijom za 19. novembar još uvijek nije zvanično otkazana ni s jedne strane, a za sutra je planirana tematska sjednica N/FSBiH na kojoj bi se trebalo raspravljati o tome.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Također, Rusi su potvrdili da će 17. novembra u Dušanbeu igrati prijateljski meč protiv Tadžikistana, dok marokanski mediji pišu da će istog dana selekcija Maroka u Dubaiju generalku pred Svjetsko prvenstvo igrati upravo protiv Zmajeva.

Šta će biti od svega, ostaje da vidimo. Ono najvažnije što nas čeka jesu kvalifikacije za Evropsko prvestvo u Njemačkoj.

U grupi smo zajedno s Portugalom, Islandom, Luksemburgom, Slovačkom i Lihtenštajnom, a kvalifikacije se igraju u martu, junu, septembru, oktobru i novembru naredne godine. 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Znakovi tihog moždanog udara

Znakovi tihog moždanog udara

Osma godišnjica N1: Oni rade iza kamera

Osma godišnjica N1: Oni rade iza kamera