in

OVO JE PRVA ŽENA ŽIKE JAKŠICA: Nju je volio prije Dajane, sušta je suprotnost voditeljke, imaju dijete, a evo u kakvim su odnosima! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Saša Žika Jakšić, voditelj, producent i kompozitor svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, ali poznato je da iza sebe ima dva braka.

Naime, on je pre braka sa voditeljkom Dajanom Paunović bio oženjen Snežanom, o kojoj se gotovo ništa ne znam sem da imaju sina Andriju.

Sada se na mrežama pojavila Snežanina fotografija, i jasno je da nema nikakve sličnosti sa Dajanom. Ona je sušta suprotnost voditeljke – nije javna ličnost i ima crnu kosu.

Iako su se rastali pre mnogo godina, Snežana i Žika imaju dobar odnos, a on joj je beskrajno zahvalan jer brine o njihovom zajedničkom sinu. Inače, Andrija živi i radi u Nemačkoj kao enolog i ne zanima ga estrada.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji- ispričao je svojevremeno producent, prenosi “Grand online”.

Podsetimo, Žika i Dajana razveli su se posle sedam godina braka u kojem su dobili sina, a ostali su u dobrim odnosima.

Kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Odrastao u zabiti na mlijeku i siru: Bio čoban i kosio travu pa postao najbolji na svijetu!

USPJEŠAN START TURNEJE: Sadik Hasanović i Sandžak Tapani osvajaju Ameriku