in

Ibro Bublin zaljubljen i opasan: „Tako se desilo, prvi mi je put“

Ibro Bublin zaljubljen i opasan: „Tako se desilo, prvi mi je put“
Slatka-Tajna.Eu

U muzičke vode uplovio je još kao dijete, a već sa 16 godina odnio je pobjedu u „Zvezdama Granda“. Od tad Ibro Bublin ne prestaje da oduševljava region svojim raskošnim vokalom, izgledom, ali karakterom i vaspitanjem iz kojeg isijava skromnost.

Na fotografiji koju je podijelio vidimo da je bio pravi džentlmen, koji ponosno drži ruku jedne djevojke, dok u drugoj nosi njene salonke. A nas je zanimalo koliko je puta do sad bio kavaljer i ponio ženske cipele.

– Prvi put sada u spotu. Tako se desilo! Neka ovo bude prvi put kao podsticajni za dalje. Nisam rekao da neću opet – odgovorio je Bublin i dodao da je vaspitan da poštuje žene.

-Trudim se da budem džentlmen u pravo vrijeme i na pravom mjestu, kada je to potrebno – dodaje.

Foto: Ig

Iako je naučen da privatne stvari zadrži za sebe, otkrio je da li se nešto bar dešava na ljubavnom planu.

– Za sad nema ništa novo, po tom pitanju sam baš monoton. Nadam se da će vremenom da se iznjedri nešto lijepo – iskren je, dok na konstataciju da je možda previše zahtjevan u ljubavi, odgovara:

– Ne bih rekao da je tako. Treba sve da dođe na svoje, pa biće u nekom trenutku. Kad bude suđeno, biće i toga. Inače vjerujem u sudbinu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Godinama važi za talentovanog, mega popularnog, ali prije svega, vaspitanog momka, a sad otkriva kakva djevojka može da privuče njegovu pažnju.

– Lijepa, karakterna i čista u duši. Mislim da ne tražim puno – ističe Bublin, a na našu konstataciju da je u današnje vrijeme sve manje takvih, zaključuje:

– Da, dijelim mišljenje svakako. Sve se promijenilo, pa i djevojke, mada i mi muškarci mnogo ne zaostajemo, najiskrenije.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pokrenut spor protiv BiH zbog termoelektrana u Tuzli i Kaknju

Pokrenut spor protiv BiH zbog termoelektrana u Tuzli i Kaknju

Bakljada Hordi zla kao uvertira za novo vodstvo Sarajeva

Bakljada Hordi zla kao uvertira za novo vodstvo Sarajeva