in

Miroslav Ilić progovorio o karijeri: Samo magarac može da uvrti sebi u glavu da ga svi vole

Miroslav Ilić progovorio o karijeri: Samo magarac može da uvrti sebi u glavu da ga svi vole
Slatka-Tajna.Eu

Miroslav Ilić uskoro će obilježiti 50 godina karijere, a sada je poslije dugo vremena gostovao u jednoj emisiji i otvoreno govorio o svom uspjehu, ali i tome koliko je zapravo emotivan.

Pored njega, gosti Sanje Marinković bili su Dea Đurđević, glumica Teodora Bjelica, Darko Glišić, predsjednik izvršnog odbora Srpske Napredne Stranke i Aca Lukas.

Oni su načeli temu o emocijama kod muškaraca, a svako je imao svoje mišljanje o tome:

-Ja sam ovdje najstariji. Apriori ne. Nisu muškarci jača strana. To je moje mišljenje – rekao je Miroslav.

-Saglasna sam, možda se očekuje da kažem da jeste tako. Ono što žena može, to nijedan muškarac ne može – rekla je Dea.

-Emotivne smo jače, samo što to oni više pokazuju – rekla je Teodora.

Darko Glišić osvrnuo se i na to kakve žene muškarci vole:

-Nekim muškarcima više prija moćna žena, više nego neka druga – rekao je Darko.

Kako je vama trojici pošlo za rukom da budete uspećni, moćni i poželjni? Pre nego što mi odgovori na pitanje, pitala bih Darka, koja mu je titula najdraža. Bio si na različitim pozicijama, uspešan si u politici, u čemu si se naviše pronašao?

-Najdraža titula mi je kad me sinovi nazovu tata. Ti si mene najavila kao nekog moćnog muškarca, ja nemam taj osjećaj. Ako se postavlja pitanje da li su moćni muškarci uspješni, onda bi dame trebalo da odgovore – kazao je Darko.

-On je moćan zato što je održao riječ. Jedini je bio koji je rekao ‘Da, tada i tako’, a da se to nije promijenilo – rekla je Dea.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Tanka je nit između žene koja voli moćne muškarce i sponzoruše. Meni je kod muškarca najljepša stvar da kupuje ženi, kad imam novca, ja volim da dajem novac. Ispada da se najviše troši na ženu, ali kada bolje pogledam, ne radim to da bih je zadržao, nego da bi se moja partnerica osjećala lijepo – rekao je Aca.

-Ja volim ravnopravnost polova, ali mi je ljepše kada je muškarac za jedan korak ispred mene, da me on podstakne i pogura naprijed. Ja ću da ga držim i budem dobar oslonac, volim da je on prvi, pa ja – kazala je Dea.

-Mene nervira jer svi ovdje povezujemo uspješnost sa parama – rekao je Miroslav.

-Da li postoji išta bolje, nego biti muškarac koji je više od pola vijeka prvi u uspjehu, muzici, pjesmama – pitala je Sanja.

-Zlato, sve to lijepo zvuči, ali nije sve to tako jednostavno. Koplikovani su to životi. Nije lako upakovati sve to, izmiriti privatno i poslovno. Pitanje je vremena, vaspitanja i mentalne snage. Bio bih jedan on najvećih lažova, kada bih rekao da nisam ostvario najveći od svojih snova. Sanjao sam da dočekam da proslavim, kao aktivni pjevač, pedeset godina karijere – kazao je Miroslav.

-Još jednu stvar sam ti rekao ‘Samo magarac može da uvrti sebi u glavu da ga svi vole’. Ja sam samo i dan danas romantična magarčina, ali se ne kajem zbog toga – rekao je Miroslav.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Leeds United “zaledio” Anfield u posljednjim minutama

Leeds United “zaledio” Anfield u posljednjim minutama

Agent Saida Hamulića: Kad sam prvi put vidio statistiku, znao sam da u tom dečku ima nešto

Agent Saida Hamulića: Kad sam prvi put vidio statistiku, znao sam da u tom dečku ima nešto