in

Karleuša se hitno oglasila: “Srbijo, spriječi masakr”

Karleuša se hitno oglasila: “Srbijo, spriječi masakr”
Slatka-Tajna.Eu

Poznato je koliko pop zvijezda Jelena Karleuša voli životinje i decenijama unazad propagira zaštitu njihovih prava.

Prije nekoliko dana pjevačica je kritikovala glumca Vuka Kostića zbog fotografije na kojoj je pozirao sa puškom i ulovljenom divljači rekavši da svako kome je lov hobi nema empatiju prema drugom živom biću i da je slikanje sa lešom životinje zastrašujuć i za hospitalizaciju.

Sada su se na tapetu našli glumci Miloš Biković i Bane Tomašević iz istih razloga.

– Znači vole prirodu i vole da ubijaju životinje. Glumci, fantastično glumite da volite prirodu! Skoro da smo vam povjerovali, za Oskara, ali onog koji se dodjeljuje u psihijatrijskoj ustanovi. Jer ljubav i ubijanje nikako ne idu zajedno – napisala je Karleuša, pa ubrzo obrisala.

Nedugo zatim je riješila i da odgovori Lovačkom savezu Srbije i žestoko osudila ubijanje životinja.

– Ubice se ponose što su ubice i još pozivaju ljude da postavljaju slike ubijenih životinja i da se time hvale! Srbija mora da stane na put ubicama koji u svojim krvavim i morbidnim nagonima ne vide ništa loše! Svi koji vole životinje i svi koji ne žele da gledaju kako se životinje ubijaju i njihove slike kače po društvenim mrežama, moraju da osude ovakve bolesne i sramne “organizacije”! Divlje životinje ne služe za ubijanje! one su blago Srbije! Lov nije sport jer u ubijanju nema fer pleja! Životinje ne žele da učestvuju u njihovom lovačkom “sportu”! A ako iko ima dobar uticaj na javnost i omladinu – to sam ja, koja otvoreno govori istinu i ono što misli cijela Srbija! Osuditi ubijanje nije ni blud ni nemoral! Za poziv protiv ubica ne treba da budem stručna! Dovoljno je da imam dobro i veliko srce! A što se tiče njihove lovačke “armije”, kako navode, koja broji 85.000 ubica, ja iza sebe imam milione dobrih ljudi koji me prate i podržavaju! Pa da vidimo čija je armija jača – navela je JK.

Jelena Karleuša je napisala i to što je neko glumac Narodnog pozorišta ne znači da mu je ubijanje dozvoljeno, oprošteno i opravdano.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Pomenute objave pogledajte u galeriji ispod.

Foto: Ig
Foto: Ig

Foto: Ig

(express/telegraf)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Riječi Andresa Inieste nimalo se neće dopasti Lionelu Messiju

Riječi Andresa Inieste nimalo se neće dopasti Lionelu Messiju

30 godina VRO-a Oslobađanje juga Hrvatske

30 godina VRO-a Oslobađanje juga Hrvatske