in

ŠOK OBRT: Voyage i Karleuša se pomirili nakon što ga je nazvala “malim paćosem”

ŠOK OBRT: Voyage i Karleuša se pomirili nakon što ga je  nazvala “malim paćosem”
Slatka-Tajna.Eu

Jelena Karleuša  nastavila je da zakopava ratne sjekire s kolegama koje su je svojevremeno iznervirale zbog svog ponašanja i stavova, te ih je u svom stilu žestoko potkačila na svom Instagramu.

Nakon što se pomirila sa Severinom Vučković, sada je na red došao i mladi reper Mihajlo Veruović Voyage, koga je ljetos iskritikovala zbog toga što je umislio da je velika zvijezda,pa ga je nazvala “paćosem koji ton ne može da ubode”. Da su ove njene teške, ali poučne riječi urodile plodom, moglo se zaključiti i po tome što je Voyage prilikom njihovog susreta na jednoj modnoj reviji u Beogradu prišao Karleuši, izvinio joj se i zamolio za oproštaj.

Kako navodi izvor sa ovog događaja, oni su se sreli u bekstejdžu nakon modnog spektakla, na kome je svoj performans imala i JK, koja se na modnoj pisti pojavila iz ogromne cipele.

– Voyage je nakon revije u bekstejdžu prišao Karleuši. Iako je u prvi mah  bila u šoku da se usudio da joj priđe poslije svega, on joj je u pomirljivom tonu objasnio da je bila u pravu za sve što mu je napisala i da su mu njene riječi pomogle da razmisli o svemu, da se spusti na zemlju i vrati u normalu. Naglasio je da je on njen fan odavno i da je za njega ona mama srpskog šoubiza – kaže izvor.

Da je do pomirenja došlo, svedoče i sami Jelenini i Mihajlovi postupci, pa je tako nakon njihovog razgovora Voyage odmah okačio na svoj Instagram stori Karleušin performans na modnoj pisti, a pevačica ga je nedugo poslije toga i ripostovala na svom storiju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsjetimo, Karleuša letos nije birala riječi o svojim kolegama koji su nastupali na jednom muzičkom festivalu u Beogradu, a posebno joj je bilo zasmetalo Voyageovo ponašanje.

– Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je hladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može, a ja ne znam ni kako se zove, ali sam čula da ton u dupe ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine. Poštovanje publike, ludačko ulaganje i odricanje, zdrav razum i noge na zemlji – to je ono zbog čega se traje zauvijek. Hvala na pažnji! – završila je tada Karleuša u svom stilu.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

PA Tİ SMRŠAJ 😂😂😂.                         #humor #kapetanteo #tiktok #brak

PA Tİ SMRŠAJ 😂😂😂. #humor #kapetanteo #tiktok #brak

Košarkaš uhapšen zbog napada na djevojku: “Nije ovo prvi put, ali ja sam kriva, on je čudovište”

Košarkaš uhapšen zbog napada na djevojku: “Nije ovo prvi put, ali ja sam kriva, on je čudovište”