in

BILI SMO SKUPA DOK JE BILA U BRAKU: Stefan Karić progovorio o vezi sa Kijom Kockar

BILI SMO SKUPA DOK JE BILA U BRAKU: Stefan Karić  progovorio o vezi sa Kijom Kockar
Slatka-Tajna.Eu

Jedan od najvećih rijaliti zavodnika Stefan Karić uspio je da u krevet odvede neke od najatraktivnijih dama sa javne scene.

Među njima je i Kija Kockar, s kojom je bio dok je ona patila za mužem Slobom Radanovićem, koji ju je javno varao u “Zadruzi”.

U velikoj ispovijesti za Hit Stefan prvi put otkriva baš sve detalje ove ljubavne drame i priča da je sa Kockarevom bio sve dok ona nije ušla u “Zadrugu” kako bi pokušala da spase brak.

-Nas dvoje smo se upoznali preko Instagrama. Tada sam bio kod kuće, nosio sam nanogicu i gledao sam “Zadrugu” kad je ona posjetila Slobu u rijalitiju zajedno sa Anabelom Atijas. Tad sam je zapazio. Počeo sam da joj lajkujem slike, pa i ona meni i zapratili smo se. Možda sam ispao džukela i iskoristio sam trenutak njene slabosti dok je gledala Slobu kako je vara s Lunom. Tješio sam je… Među nama sve se spontano dogodilo, nikad nismo bili zvanično zajedno, nismo bili ni kombinacija, ali smo prijali jedno drugom. Viđali smo se dva-tri mjeseca, do njenog ulaska u rijaliti. Ispada da sam se viđao s njom dok je bila sa Slobom u braku, ali se ona u svojoj glavi već razvela od njega – priča Karić i dodaje da je poslije “Zadruge” pomogao bivšoj djevojci da kupi stan u blizini njegove porodične kuće.

-Završio sam joj da kupi stan, vidim da je sretna i zadovoljna i da je zavoljela Zvezdaru. Kiju nikada više nisam sreo iako živi dvije ulice od moje kuće.

Karić je u međuvremenu i sam ušao u “Zadrugu”, gdje se sukobio sa Kijinom majkom Nadicom Zeljković.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-“Velika šefica” je preko Milana Miloševića došla do mene, pozvala me na sastanak i lijepo me je ugostila. Sredinom jula sam potpisao ugovor, a u septembru ušao sam u “Zadrugu”. Tako sam se sklonio s ulice, pokušao sam da pobjegnem od svega lošeg… Ali shvatio sam da u rijalitiju vladaju blud i razvrat, zadrugari misle da što si gori, to si zanimljiviji. Nije im bitno šta će da urade, spremni su na sve samo da dobiju kadar i tekst u novinama – priča Karić i priznaje da je i sam podlegao pritisku:

-Pokrenula se priča o Kiji i meni, i moj otac je to potvrdio, a nisam mogao protiv njegovih riječi. Kajem se što sam u rijalitiju pričao o svom odnosu s Kijom, to sam uradio u bijesu. Nadica je namazana žena koja je prošla svašta u životu, a ja sam nasjeo na provokacije. Nemam ništa protiv Kristine i Nadice, sve to je sada iza nas…

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Sarajevu završena Woman.Comm konferencija

U Sarajevu završena Woman.Comm konferencija

Izraelci uvrijeđeni transparentom o Palestini, ali i nezapamćenim odnosom zvijezda PSG-a

Izraelci uvrijeđeni transparentom o Palestini, ali i nezapamćenim odnosom zvijezda PSG-a