in

Nisam sam sebe davio: Marko Bulat prvi put pošto ga je žena Marija tukla, pa otkrio da li se dr.gira! – Senzacija

Nisam sam sebe davio: Marko Bulat prvi put pošto ga je žena Marija tukla, pa otkrio da li se dr.gira! – Senzacija
Slatka-Tajna.Eu

Marko Bulat poslije skandala i tuče sa suprugom prvi put se javno oglasio i progovorio o prijavi koju je podnio protiv žene Marije Bulat.

“Moja supruga je u vrlo lošem zdravstvenom stanju, nije mi nanijela teške tjelesne povrede. Nije me udarila bejzbol palicom, samo me je grebala, davila. Da bi dobio papir od hirurga o povredama, moraš da prođeš proceduru, da ti snimaju grudni koš i ultrazvuk. Nije istina da je došlo do svađe da sam zatekao ženu kako konzumira k.kain. To nije istina”, rekao je prvo pjevač i otkrio razlog svađe.

“Nisam u određenom trenutku legao pored nje da je uspavam u tim bolovima i muci koju ona ima. “Pomozi mi, uspavaj me, boli me”, tražila je”, otkrio je razlog svađe Marko Bulat.

“Nisam valjda uspio da je uspavam, da budem adekvatan, da je smirim, da joj kažem da će sve biti u redu. Taj dan je saznala da ima još jedno oboljenje – vaskulitis, propali krvni sudovi. Saznanje da ti imaš tako nešto, sada ja hoću da kažem da ne znam da je li iz te muke tako nešto neko uradio, a ja sam u tom nabijenom osjećaju, afektu, svašta mi je rečeno, to prijavio”, otkrio je pjevač zašto je prijavio nasilje.

“Da sam želio, mogao sam da je ostavim davno u kakvim aferama je učestvovala. Prijavo sam zvanično nasilje u porodici i zato je izašlo u novinama. Ali mi je najbitnije da nije istina da sam je zatekao da se dr.gira. Nisam ja sam sebe davio. Bitno da se ona nije dr.girala i to mi je važno da kažem, to je istina. Problem je nastao što je nisam umirio. Volim je i dalje kao majku svoje djece”, rekao je Marko u Novom jutru.

Marko Bulat je otkrio da još nije jasno da li će da se razvesti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Njene izjave neću da komentarišem, nisam samog sebe davio, nema veze. Vidjećemo od ponedjeljka da li ćemo se razvesti, danas u razgovoru sa njom, nisam vidio sa te strane želju da brak opstane. Ja želim da opstane zbog djece i ljubavi i da ona ozdravi, naravno da je volim, ona je majka moje djece. Kada je neko izuzetno bolestan, nezadovoljan time da nije dobar partner, ne može zbog bolesti da pruži maksimum, dođe do ovakvih stvari, mora doći do razumijevanja”, rekao je za kraj Bulat.

ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

VIC – CIGA KUPUJE MECICE SMEH ZABAVA VICEVI DO SUZA

VIC – CIGA KUPUJE MECICE SMEH ZABAVA VICEVI DO SUZA

Boris Johnson vraća se u Britaniju kako bi pokušao dobiti stari posao

Boris Johnson vraća se u Britaniju kako bi pokušao dobiti stari posao