Categories: Estrada

“VOLIO ME JE KAD NISAM IMALA NIŠTA!” Jovana Jeremić se gušila u suzama zbog bivšeg muža, Vojislav sve javno objavio! (FOTO) – Senzacija

Voditeljka Jovana Jeremić okončala je brak sa svojim dugogodišnjim partnrom Vojislavom Miloševićem, sa kojim ima ćerku Leu.

Iako retko pokazuje svoju ranjenu stranu, pogotovo kada su muškarci u pitanju, Jovana se sada slomila pred kamerama dok je pričala o odnosu sa Vojom.

– Voja je bio čovek sa kojim sam provela najteže momente. On me je voleo kada nisam imala ništa. Sada je lako voleti Jovanu koja je bogata za današnji standard i koja je uspela u životu i zato njemu ne sme da fali dlaka sa glave. Što se njega tiče, niko ne sme da ga dira, ne sme da mu fali dlaka sa glave – rekla je Jovana kroz suze u jednoj emisiji.

Jovanin bivši muž je sve to prvi podelio na svom Instagram profilu, a voditeljka je onda podelila i na svom. Ona je uz sve snimke dodala i komentar.

– Neke stvari se dogode samo jednom u životu. Zato je najbitnije biti čovek jer dobrota, iskrenost, prava ljubav je nešto što se nikad ne zaboravlja. I nakon razvoda to učvrsti ljude u smislu iskrenog prijateljstva za sva vremena. Krenuli smo od nule, a danas… – napisala je ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Podsetimo, nakon zvaničnog razvoda, Jovana je sa Vojom otišla na kafu, kako bi popričali, budući da od brakorazvodne situacije nisu želeli da prave pompu, jer skandala nije ni bilo. Voditeljka i danas priča samo lepe priče o Voji i sa suzama se priseća njihovih lepih dana tokom braka koje su proživeli zajedno.

Kurir.rs/I.B.

Redakcija

Recent Posts

Dragocjeni lijek iz prirode, obavezno je sada naberite i čuvajte za zimu

U ovo doba godine žanju se zasadi kamilice, pa obavezno na pijacama potražite cijelu sušenu…

41 minuta ago

IVICA PULJIĆ IZ WASHINGTONA SAOPŠTIO VIJEST: Odlazi Gabriel Escobar!

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/gabriel-escobar.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/gabriel-escobar.jpg","caption":"Gabriel Escobar","bg":"cac9d0"}] "Od sredine ovog mjeseca Gabriel Escobar više neće biti zamjenik pomoćnika američkog državnog…

57 minuta ago

Šta za Đokovića znači povlačenje Sinera u Rimu

Janik Siner neće učestvovati na Mastersu u Rimu, pošto se zbog povrede kuka povukao sa…

58 minuta ago

Mislila je da ima sretan brak i vijernog muža dok nije pogledala u njegov telefon: Poziv koji je usred noći dobio Taške, Viki je potpuno zbunio

Muž Viki Miljković umalo stradao zbog voditeljke Pevačica Viki Miljković u ljubavi je s muzičarem…

1 sat ago

Pucker up, bro. | #Shorts #keyandpeele

Paramount+ is here! Stream Key & Peele now on Paramount+. Try it FREE at https://bit.ly/3qyOeOf.

2 sata ago

IBRAHIMOVIĆ O PORODICI: Morate razumjeti Balkan, tamo je ponos velika stvar

Jedan je od najboljih napadača 21. vijeka, igrao je u gotovo svakom velikom evropskom klubu,…

2 sata ago