in

LIJEPO IH JE VIDJETI I ČUTI: Voyage i Elena imaju podršku Marte Savić

Slatka-Tajna.Eu

 Voyage i Elena Kitić su možda i najintrigantnije mlade muzičke zvijezde. Njih dvoje su nedavno ukrstili vokale i predstavili novu pjesmu “London”.

Neki špekulišu da Elenina mama, folk pjevačica Marta Savić uvijek donosi konačnu odluku u vezi sa tim u kom smijeru će dalje da se razvija karijera njene mezimice.

– Ne miješam se u Elenine odluke, jer sam sigurna da su ispravne. Godinama se gradio stav i mišljenje tako da je svaka njena odluka i moja. Kad je u nedoumici pita me za savjet, vrlo je svoja i zna bolje od mene šta je za nju najbolje – rekla je Marta i potom se osvrnula na novi Elenin duet.

 -Što se tiče pjesme, mislim da je Voyage nju pozvao da sarađuju i da se njoj jako dopala pjesma. Kod nje je presudno da radi ono što voli. Voyage je uspješan, talentvoan i njihova saradnja samo može biti od koristi oboma. Lijepo ih je i gledati i slušati. Vjerujem da i publika isto tako reaguje, prvi su u trendingu u Srbiji i svim okolnim zemljama. Na mlađima svijet ostaje, očigledno – zaključila je Marta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


(Express/ Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Obiteljska fotografija” neandertalaca nešto jasnija zahvaljujući genetičkoj studiji / Bljesak.info

NOS VEĆI, PAMET KRAĆA: Macu Diskreciju napali na društvenim mrežama nakon estetskog zahvata