in

UROŠ JE JEDAN OBIČAN KLOŠAR: Taki se oglasio nakon sukoba Maje i Ćertića

UROŠ JE JEDAN OBIČAN KLOŠAR: Taki se oglasio nakon sukoba Maje i Ćertića
Slatka-Tajna.Eu

Otac rijaliti učesnice “Zadruge 6” Maje Marinković, Taki Marinković oglasilo se za srbijanske medije nakon sukoba njegove kćerke sa kaskaderom Urošem Ćertićem.

Taki nije imao lijepe reči o Urošu, te je na samom početku spomenuo njegov sukob sa Kristijanom i Emilom.

-Taj klošar je diskvalifikovao Kristijana i Emila ljudi imaju djecu koju treba da izdržavaju, on je jedan običan ološ – rekao je Taki i dodao:

-Čuli ste svi prije jedno 15 dana kako je pričao o Maji: “Maja je mozak”, “Maja je prelijepa”, “Maja je prezgodna”,”Maja je prepametna”, spajao je krevete, ali pošto je odbijen sujeta ga je pojela, pričao je o meni da imamo zajedničke prijatelje, imao je samo lijepe riječi o meni, a sad odjednom Taki nema tri dinara u džepu, baš je kontradiktoran, u glavi mu se nešto baš čudno dešava.

Taki je ispričao da je Uroša prvi put vidio na sistematskom pregledu za ulazak u rijaliti.

-Svi to gledamo isto i šta ja sad da kažem, čovjek me je prvi put vidio kad smo bili na sistematskom, ko je on, ja nemam pojma – rekao je Taki i dodao da oni nemaju -zajedničke prijatelje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-On priča da imamo zajedničke prijatelje, koje zajedničke prijatelje mi imamo? Mene zna cijeli Beograd, ja imam hiljadu prijatelja, njega niko u Beogradu ne zna, ne znam o čemu on priča – rekao je Majin otac.

-Je l’ ste vidjeli kako ga je Zvezdan Slavnić spustio, nije smio da mu odgovori, nego je sjedio kao ker. On se iživljava nad djevojkama, Pecu i Necu je našao da maltretira, zašto ne maltretira nekoga jačeg od sebe? Kristijana, Emila i ostale krupnije momke iz kuće, on našao Pecu, Necu i Jelenu Golubović da poliva, to nije u redu on ima oko 40 godina, jeste li vidjeli kako je kukao kada ga je Kristijan udario, vikao je kao da mu vadiš zube – završio je Taki.

(Express/Telegraf)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

RUŽICA KERIĆ, SUPRUGA POGINULOG MUZIČARA: Ne predajem se, neću ih pustiti na miru!

RUŽICA KERIĆ, SUPRUGA POGINULOG MUZIČARA: Ne predajem se, neću ih pustiti na miru!

Fjuri i Čisora uskoro u ringu

Fjuri i Čisora uskoro u ringu